Voit vaikuttaa kirjaston uutuuskirjojen valintaan

Valitse ja vaikuta –palvelussa uusia kirjalistoja

Voit kirjaston käyttäjänä vaikuttaa siihen, mitä uutuuskirjoja kirjasto hankkii kokoelmaansa. Valitse ja vaikuta -palvelussa voit kätevästi verkossa valita suosikkikirjasi listalta. Uutuuslistat ovat selailtavana teemoittain Avoimet listat -pudotusvalikossa.

Nyt voit valita mitä dekkareita kirjastoon hankintaan. Voit myös valita muilta uutuuslistoilta mitä fantasia- kauhu- tai scifikirjoja haluat kokoelmaan, tai mitkä esikoiskirjat olisi ehdottomasti saatava kirjastoon. Huomaa, että sivun lopussa on harmaa Lataa lisää-painike, jota klikkaamalla uutuuskirjojen lista jatkuu. Käy tutustumassa ja valitse suosikkisi!

Valitse ja vaikuta

Pysyvä linkki Valitse ja vaikuta -palveluun löytyy vanamokirjastot.fi:n etusivulta.

Audience:

Tags: