Voit lukea kotimaisia e-aikakauslehtiä myös kotona

Aikakauslehtien etäkäyttö on saavuttanut suuren suosion

Voit lukea kotimaisia aikakauslehtiä verkossa etänä, esimerkiksi kotona tai bussimatkalla. Etäkäyttöön tarvitset Vanamo-kirjastojen kirjastokortin ja nelinumeroisen tunnusluvun. Voit lukea e-lehtiä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

Lehdet löydät osoitteessa vanamo.emagz.fi

21 aikakauslehteä etäkäytössä

Seuraavat lehdet ovat etäkäytössä vuonna 2021:

• Anna
  • TV-Maailma
  • Viherpiha

Yksi lukija kerrallaan

Esillä on lehden uusin numero. Vanhemmat lehdet löydät Avaa arkisto -linkin takaa.

Lehtiä voi lukea vain yksi kerrallaan. Jos lehti on käytössä, kokeile myöhemmin uudelleen.

Jos avaat lehden, mutta et lue sitä, palaa takaisin lehtivalikoimaan. Näin lehti vapautuu toiselle lukijalle. Jos lukuistunto jää auki, etkä jatka lehden lukemista, lehti vapautuu automaattisesti 15 minuutin kuluttua seuraavalle käyttäjälle.

Lähes 27 000 lukukertaa

Aikakauslehtien etäkäyttö on ollut erittäin suosittua. Palvelu otettiin käyttöön maaliskuussa 2020, jolloin kirjastot suljettiin väliaikaisesti koronarajoitustoimien vuoksi. Lehtiä on tammikuun alkuun 2021 mennessä luettu etänä peräti 26 984 kertaa.

Tags:

Thursday, January 7, 2021