Valitse omat suosikkisi kirjaston kokoelmaan

Asiakkailla nyt mahdollisuus vaikuttaa aineistovalintoihin.

Hämeenlinnan kaupunginkirjaston asiakkailla on käytössä BTJ:n Valitse ja vaikuta -verkkopalvelu, jonka avulla on helppoa osallistua kirjaston aineistovalintaan.

Palvelun löydät osoitteesta www.valitsejavaikuta.fi/hameenlinna

Asiakkaat voivat valita uutuuslistoilta omat suosikkinsa ja kommentoida niitä. Uutuuslistat ovat selailtavana Avoimet listat -pudotusvalikossa.

Jos listoilla oleva teos on mielestäsi saatava Hämeenlinnan kirjaston kokoelmaan, paina sydän-kuvaketta kirjan kohdalla. Jos haluat lisäksi kommentoida valittavia teoksia, rekisteröidy palveluun.

Tee omat valintaehdotukset ja anna nyt kommentit kädentaitokirjoista, uutuusjännäreistä ja -elämäkerroista. Listat vaihtuvat säännöllisesti.

Tervetuloa tekemään kirjasto käyttäjiensä näköiseksi ja valitsemaan omat suosikit kaikkien lainattaviksi!

9. elokuuta 2018