Uutisia

1. Heinäkuussa avautuu kirjaston kesäkalenteri

Kalenterissa on 24 luukkua, joiden takaa paljastuu päivittäin kesäinen kattaus kirjaston aineistoista. Klikkaa luukkua ja löydä mielenkiintoista luettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa.

2. Kirjastojen kesäaukioloajat

Kesä tuo muutoksia joidenkin kirjastojen aukioloaikoihin. Kesäaukioloajat ovat voimassa 1.6.–31.8. ellei toisin mainita.

3. Koko kansa lukee 4.–24.2.

Helmikuussa on oikea aika kokeilla e-lukemista ja e-äänikirjojen kuuntelua ja tehdä se yhdessä vaikka koko ystäväpiirin kanssa.

4. Asiakkaat tyytyväisiä kirjaston palveluihin

Hämeenlinnan kaupunginkirjasto on tehnyt vuosittaisen asiakastyytyväisyyskyselynsä pääkirjastossa ja kaikissa lähikirjastoissa. Kyselyyn vastasi 267 asiakasta. Kyselyllä selvitettiin mm. kirjaston asiakkaiden näkemyksiä kirjaston palveluista ja tiedottamisesta.