Uutisia

 1. Järjestelmähäiriö on ohi

  Kaikki palvelut palautettu toimintaan. Kirjastot avoinna, myös omatoimisesti. Ota yhteyttä kirjastoosi, jos lainoissa, palautuksissa, maksuissa tai muissa asiakastilisi tiedoissa on epäselvyyttä.

 2. Taidekirjapalkinto Rosa Liksom : niinku taidetta -kirjalle

  Iittalan XXIV Valtakunnallinen Taidekirjapäivä palkitsi vuoden 2020 parhaan taidekirjan Eliel Aspelin -palkinnolla, joka on Harri Koskisen suunnittelema lasiveistos. Voittaja julkistettiin lauantaina 12.6.2021 Hämeenlinnan pääkirjastossa.

 3. Tule meille töihin

  Hämeenlinnan uusittuun pääkirjastoon haetaan informaatikkoa vastaamaan tiedotuksesta ja markkinoinnista.

 4. Mitä haluaisit lukea?

  Haluaisitko jotain mukavaa luettavaa, kuunneltavaa, katsottavaa? Onko hankalaa välillä keksiä, mitä lukisit? Kerro meille, niin kokoamme sinulle sopivan paketin.

 5. Kirjaston musiikkihaaste 2021

  Lähde tutkimusmatkalle musiikkiin! Musiikkihaasteessa on tehtävänä kuunnella vuoden 2021 aikana 30 itselle aiemmin tuntematonta kappaletta, äänitettä tai levykokonaisuutta.

 6. Kirjaston talvihaaste

  Tule hakemaan talven parhaat tarinat kirjastosta ja osallistu kirjapalkintojen arvontaan.

 7. Mitä saisi olla?

  Etsitkö jotain kivaa, hyvää, kevyttä tai syvää luettavaa, kuunneltavaa, katsottavaa? Kerro se meille, niin kokoamme sinulle sopivan paketin.

 8. Aikakauslehtiä suoraan kotiin

  Voit lukea Emagz-palvelun lehtiä myös kotona. Tarvitset kirjastokortin numeron ja tunnusluvun. Palvelu toimii tietokoneella, puhelimella ja tabletilla.

 9. Lainaus pysyi edellisvuosien tasolla

  Vuosi 2019 oli Hämeenlinnan kirjastossa vilkas: lainoja ja uusintoja tehtiin yli miljoona, tapahtumia järjestettiin 280 ja koulutuksia 530. Kirjastot saivat 2500 uutta asiakasta.

 10. Varmista kirjaston viestien perille tulo

  Postin lakko viivästyttää myös kirjaston lähettämien kirjeiden saapumista. Tekstiviestillä tai sähköpostilla viestit tulevat ajoissa perille lakon aikana.

 11. Heinäkuussa avautuu kirjaston kesäkalenteri

  Kalenterissa on 24 luukkua, joiden takaa paljastuu päivittäin kesäinen kattaus kirjaston aineistoista. Klikkaa luukkua ja löydä mielenkiintoista luettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa.

 12. Asiakkaat tyytyväisiä kirjaston palveluihin

  Hämeenlinnan kaupunginkirjasto on tehnyt vuosittaisen asiakastyytyväisyyskyselynsä pääkirjastossa ja kaikissa lähikirjastoissa. Kyselyyn vastasi 267 asiakasta. Kyselyllä selvitettiin mm. kirjaston asiakkaiden näkemyksiä kirjaston palveluista ja tiedottamisesta.