Tule meille töihin

Hämeenlinnan kirjastossa on avoinna Lähi- ja hakeutuvien palvelujen Informaatikon toimi.

Haemme Hämeenlinnan kaupunginkirjastoon informaatikkoa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Informaatikko vastaa lähi- ja hakeutuvista palveluista ja niiden kehittämisestä. Hämeenlinnassa on kuusi lähikirjastoa ja kaksi kirjastoautoa. Hakeutuviin palveluihin kuuluvat myös aktiivinen kotikirjastopalvelu sekä kiinteä vankilakirjastoyhteistyö. Tehtäviin kuuluu mm. yhteydenpitoa kouluihin ja päiväkoteihin, lähi- ja hakeutuvien palvelujen työvuorosuunnittelua, asiakaspalvelua, kokoelmatyötä ja palveluiden koordinointia. Informaatikko on kirjaston johtoryhmän jäsen.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta, yhteistyökykyä sekä oma-aloitteista, kokeilevaa ja kehittävää työskentelyotetta. Arvostamme ajantasaisia ICT-taitoja. Mahdollisuus oman auton käyttöön luetaan eduksi.

Työtä tehdään iloisessa ja innostavassa lähipalvelutiimissä. Tarjoamme kehittyvän ja kehittävän työyhteisön sekä näköalapaikan modernin, juuri peruskorjatun pääkirjaston tiloihin ja uudistuvaan palvelukulttuuriin. Kannustamme henkilökuntaamme tunnistamaan ja tuomaan esille vahvuuksiaan, tuemme oman ammattitaidon ja osaamisen kehittämistä.

Hämeenlinnan kaupunginkirjasto on osa Vanamokirjastoja ja käytössämme on Mikromarc -kirjastojärjestelmä.

Työhön kuuluu ilta- ja lauantaivuoroja.

Kelpoisuusvaatimuksena informaatikon tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtävässä on kuuden (6) kk koeaika.

Hakuaika päättyy torstaina 14.4.2022 klo 15.00.

Lisätietoja antaa: Palvelupäällikkö Irmeli Isokivijärvi, irmeli.isokivijarvi@hameenlinna.fi, 050 509 0067

Hakemukset sähköisesti: https://www.sarastiarekry.fi/ Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi.

Hakujärjestelmän käyttöön liittyvät kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi
Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml.
Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.

Ilmoitus on julkaistu myös Kirjastot.fi -sivustolla.

Audience:

Tags:

Monday, March 28, 2022