Tule meille töihin

Hämeenlinnan uusittuun pääkirjastoon haetaan informaatikkoa vastaamaan tiedotuksesta ja markkinoinnista.

Haemme Hämeenlinnan kirjastoon tiedotuksesta ja markkinoinnista vastaavaa informaatikkoa vakinaiseen toimeen 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluu kirjaston palvelujen ja tapahtumien sekä kokoelmien markkinoinnin ja viestinnän koordinointi, suunnittelu, kehittäminen ja toteutus eri kanavissa. 

Keskeistä toimenkuvassa on markkinointi- ja tiedotusmateriaalin tuottaminen mediaan, verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan sekä asiakastiloihin ml. infonäytöt. 

Informaatikko osallistuu aktiivisesti palveluiden ja tapahtumatuotannon suunnitteluun ja kehittämiseen kulttuuritiimin jäsenenä.

Tapahtumatuotannon osalta informaatikon tehtäväkuvan painopiste on erityisesti aikuisten lukuharrastuksen edistämisessä ko. tiimin vetäjänä.

Lisäksi tehtäviin kuuluu yhteistyö valtakunnallisten ja kaupungin sisäisten yhteistyöverkostojen kanssa, mm. valtakunnalliset kampanjat ja alueelliset yhteistyöhankkeet.

Palveluiden ja tapahtumatuotannon kehittämistyössä on keskeistä asiakkaiden kuuleminen ja osallistaminen ja mahdollisten uusien asiakassektoreiden hakeminen luovalla ja rohkealla tavalla. 

Toimenkuvaan kuuluu myös kirjaston asiakaspalvelutehtäviin osallistuminen. 

Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä.

Mahdollisuus työmatkatyöskentelyyn ja osittaiseen etätyöhön.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. 

Media-alan opinnot ja kirjasto- ja media-alan työkokemus luetaan eduksi.

Arvostamme dynaamista ja kehittävää työotetta, innostunutta ja iloista asennetta, itseohjautuvuutta sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. 

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Koeaika 6 kk.

Yhteystiedot

Kirjastotoimenjohtaja Inkeri Jurvanen, puh. 040 869 6465, inkeri.jurvanen@hameenlinna.fi, ma-pe 9-15

Palvelupäällikkö Irmeli Isokivijärvi, puh. 050 509 0067, irmeli.isokivijarvi@hameenlinna.fi, ma-pe 9-15

Tehtävä on haettavana 26.4.2021 klo 8.00 ja 10.5.2021 klo 16.00 välisen ajan.

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi.

Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi.

Hakujärjestelmän käyttöön liittyvät kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi.

Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml (kirjoita TP ilmoituksen numero hakemukseen). Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.

Audience:

Tags:

Monday, April 26, 2021