PressReaderin pikaopas

PressReader sisältää ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä. E-lehtipalveluun pääset kotoa ja kirjastosta.

PressReader - kotona ja kirjastossa

PressReader-lehtipalvelu sisältää ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä yli 120 maasta ja yli 60 eri kielellä. Lehdet ovat luettavissa heti ilmestymispäivänä kahden tai kolmen kuukauden ajan. Sivusto toimii erikokoisilla näytöillä, tietokoneilla, tableteilla ja puhelimilla.

Palvelua voi käyttää kaikilla kirjaston asiakaskoneilla ja omilla laitteilla, jos on kirjautuneena kirjaston langattomaan verkkoon. Palveluun ei tällöin tarvitse erikseen kirjautua.

www.pressreader.com

PressReaderin etäkäyttö

PressReaderin lehtiä voi lukea myös kirjaston ulkopuolella, kotona, koulussa, missä vain.

Kirjaudu ensin Vanamo-verkkokirjastoon kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla. Tämän jälkeen pääset palveluun Vanamo-verkkokirjaston etäkäyttösivun kautta:
https://www.vanamokirjastot.fi/pressreader

Etäkäyttösivulla on linkki, jota klikkaamalla pääsee PressReader-palveluun.

PressReader HotSpot –ikkunasta näet kuinka kauan voit yhdellä kirjautumisella käyttää palvelua. Käyttöoikeus säilyy aina kolme päivää kerrallaan. Sen jälkeen joudut kirjautumaan palveluun uudelleen Vanamo-verkkokirjaston PressReader-etäkäyttösivun kautta.

PressReader HotSpot


Aina kun olet kirjautuneena palveluun, ylävalikossa on näkyvissä vihreä kahvikuppi. Jos kahvikupin kuvaa ei näy tai palvelu ehdottaa sinulle lehtien ostamista, käy kirjautumassa uudelleen Vanamon etäkäyttösivun kautta.

PressReader tunnistettu käyttäjä


Lehtien selaaminen

Voit valita lehtiä menuvalikosta avautuvan Publications-linkin kautta. Lehtivalikoimaa voi selata maittain, kielittäin, aihealueittain tai julkaisutyypin (aikakauslehdet, sanomalehdet) mukaan.

PressReader lehtien valinta


Lehteä klikkaamalla saat näkyviin kalenterinäkymän, josta voit valita aiempia numeroita luettavaksi.

PressReader kalenterinäkymä

Lehtiä voi myös hakea nimellä ylävalikon hakulaatikosta.

PressReader haku


PressReader-sovellus

PressReaderiä voi käyttää selaimen lisäksi myös ilmaisella PressReader-sovelluksella (iPhone/iPad, Android, Windows, Blueberry). Lehtien lukeminen palvelun omalla sovelluksella on kätevämpää, ja voit myös ladata lehtiä myöhempää käyttöä varten.

  • Asenna sovellus laitteellesi.
  • Avaa PressReader selaimessa.
  • Kirjaudu palveluun joko luomalla oma käyttäjätunnus (sähköpostiosoite ja salasana) tai voit käyttää myös muita kirjautumisvaihtoehtoja.
    PressRedaer kirjaudu
  • Kirjaudu tämän jälkeen samoilla tunnuksilla PressReader-sovellukseen.

Jos käyttöoikeus loppuu, käy kirjautumassa tunnuksillasi uudelleen PressReaderiin selaimen kautta.