Opi saduttamaan omalla kielellä

Ilmoittautuminen kansainvälisen sadutusmenetelmän koulutukseen 19.11. mennessä.

Hämeenlinnan kaupunginkirjasto ja Vanajaveden opisto järjestävät suomenkielisten ja vieraskielisten yhteisen sadutuskoulutuksen.

Sadutus on kerronnallinen menetelmä, jossa lapset keksivät yhdessä sadun tai tarinan, jonka saduttaja kirjaa ylös. Sadutus korostaa kuuntelua ja osallistuvaa työskentelyä. Sadutusta on käytetty eniten lasten kanssa, mutta menetelmä sopii kenelle tahansa kulttuurista tai iästä riippumatta.

Saduttamista opettava koulutus on kaksipäiväinen ja ilmainen. Opetuksesta vastaa Liisa Karlsson Helsingin yliopistosta. Hän puhuu suomea. Opetus tulkataan tarvittaessa venäjäksi, arabiaksi ja somaliksi.

Koulutus järjestetään ti 26.11.2019 klo 10.30-16.30 ja ke 12.2.2020 klo 10.30-16.30 Vanajaveden opiston auditoriossa (Jaakonkatu 28).

Koulutukseen tulee osallistua molempina päivinä. Koulutus sopii niille, jotka ovat innostuneita kuuntelemaan lapsia, nuoria ja aikuisia sekä oppimaan heiltä.

Koulutuksesta saa todistuksen, josta voi olla hyötyä, jos aiot sosiaali-, terveys-, kasvatus- tai kirjastoalalle. Todistuksen saa vain, jos on mukana molemmat koulutuspäivät.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: sini.kiuas@hameenlinna.fi
Laita viestiin nimesi, kotikielesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
Ilmoittautua voi myös Vanajaveden opistoon tämän linkin kautta: https://bit.ly/2WjY6gF

Ilmoittautuminen päättyy 19.11.2019.