Nuotteja netissä

Löydä nuotteja verkon syövereistä.

Bach Cantatas
Lähes kaikki J. S. Bachin kantaatit PDF-muodossa sekä paljon muuta Bach-aineistoa

Beethoven-Haus Bonn – Digital archives
Yli 650 Beethovenin sävellystä sekä dokumentteja ja kuuntelunäytteitä

CPDL ChoralWiki
Lähes 13 000 tekijänoikeusvapaata kuoronuottia

IMSLP – Petrucci Music Library
Suurin klassisen musiikin nuottien jakelukanava, lähes 150 000 nuotin kokoelma.

Mozartin kaikki sävellykset - NMA Online
Internazionale Stiftung Mozarteum on Itävallassa toimiva säätiö. Se on avannut verkkoon W. A. Mozartin koko tuotannon nuotteina (pdf-muodossa). Nuotit ovat vapaasti käytettävissä ei-kaupalliseen tarkoitukseen.

Sheet music library
Digitaalinen nuottikirjasto, jonka käyttäminen on ilmaista. Nuottikirjasto on osa e-concerthousen virtuaalikirjastoa. Nuottikirjastoa ylläpitää Oulun seudun ammattikorkeakoulun informaatikko Tiina Tolonen.

Suomen Kansan eSävelmät
Suomalaisen kirjallisuuden seuran ja Jyväskylän yliopiston musiikin laitoksen toteuttama tietokanta, jossa on yli 8000 suomalaista kansansävelmää. Sivusto perustuu SKS:n julkaisemaan Suomen kansan sävelmiä -kokoelmaan. Lauluista on melodianuotinnukset sekä sanat. Sävelmiä voi myös kuunnella tietokoneella (Midi- ja Scorch -formaatit).

Vaccajn laulukoulu
Sibelius-Akatemia on tuonut verkkoon Nicola Vaccajn lauluoppaan Metodo pratico. 1830-luvulla julkaistu opas on yhä suosittu klassisen laulun opiskelun apuväline. Verkkoversiossa on laulujen nuotit ja soivat esitykset eri äänialoissa. Niiden avaamiseksi tietokoneessa tulee olla asennettuna Flash Player.

Vanhaa kuoromusiikkia
Choral Public Domain Library on vapaiden kuorosävellysten metasivusto. Scores-osiosta löytyy yli 8.400 kuorosävellyksen nuotit. Palvelu on toteutettu hajautetusti wiki-muodossa. Osa nuoteista avautuu suoraan pdf-tietueina, osa täytyy ensin ladata zip-muodossa.

Virret
Suomen ev.lut. kirkon virsikirjan virret. Erilaisia selausmahdollisuuksia. Sanat ja melodianuotti, uusimmissa virsissä myös sointumerkit.