Nuotteja netissä

Löydä nuotteja verkon syövereistä.

Bach Cantatas
Lähes kaikki J. S. Bachin kantaatit PDF-muodossa sekä paljon muuta Bach-aineistoa

Beethoven-Haus Bonn – Digital archives
Yli 650 Beethovenin sävellystä sekä dokumentteja ja kuuntelunäytteitä

CPDL ChoralWiki
Lähes 13 000 tekijänoikeusvapaata kuoronuottia

IMSLP – Petrucci Music Library
Suurin klassisen musiikin nuottien jakelukanava, lähes 150 000 nuotin kokoelma.

Mozartin kaikki sävellykset - NMA Online
Internazionale Stiftung Mozarteum on Itävallassa toimiva säätiö. Se on avannut verkkoon W. A. Mozartin koko tuotannon nuotteina (pdf-muodossa). Nuotit ovat vapaasti käytettävissä ei-kaupalliseen tarkoitukseen.

Nkoda
Kuukausimaksullinen brittiläinen nuottien Spotify sisältää paljon nuotteja. Maksuton kokeilu, mahdollisuus muokata nuotteja.

Noteflight
Liittyä voi ilmaiseksi, mutta nuotit ovat maksullisia. Nuotteja saa transponoituna haluttuun sävellajiin. Digitaalisia nuotteja pystyy muokkaamaan ja vapaasti kuuntelemaan.

Suomen Kansan eSävelmät
Suomalaisen kirjallisuuden seuran ja Jyväskylän yliopiston musiikin laitoksen toteuttama tietokanta, jossa on yli 8000 suomalaista kansansävelmää. Sivusto perustuu SKS:n julkaisemaan Suomen kansan sävelmiä -kokoelmaan. Lauluista on melodianuotinnukset sekä sanat. Sävelmiä voi myös kuunnella tietokoneella (Midi- ja Scorch -formaatit).

Vanhaa kuoromusiikkia
Choral Public Domain Library on vapaiden kuorosävellysten metasivusto. Scores-osiosta löytyy yli 8.400 kuorosävellyksen nuotit. Palvelu on toteutettu hajautetusti wiki-muodossa. Osa nuoteista avautuu suoraan pdf-tietueina, osa täytyy ensin ladata zip-muodossa.

Virret
Suomen ev.lut. kirkon virsikirjan virret. Erilaisia selausmahdollisuuksia. Sanat ja melodianuotti, uusimmissa virsissä myös sointumerkit.