Nummen ja Tuuloksen kirjastot sulkeutuvat kuukaudeksi

Nummen kirjastoa voi kuitenkin käyttää omatoimikortilla

Nummen ja Tuuloksen kirjastot ovat kiinni 21.6.–28.7. Näistä kirjastoista lainattu aineisto erääntyy kesätauon jälkeen 29.7.

Nummen kirjastoa voi kuitenkin käyttää myös kesätauon aikana omatoimisesti joka päivä klo 6–22.

Omatoimikäyttöä varten tarvitaan omatoimikortti. Omatoimiaikana voi esim. noutaa saapuneita varauksia sekä lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla. Muista myös lainata automaatilla saapuneet varauksesi.

Jos sinulla ei ole omatoimikorttia Nummen kirjastoon ja sinulle tulee ilmoitus saapuneesta varauksesta, voit soittaa pääkirjastoon (p.03-621 2612) ja pyytää, että varaukset toimitetaan pääkirjastoon noudettavaksi.

Kesätauon aikana Tuuloksen kirjastoon voi palauttaa kirjoja palautusluukkuun. Aineistoa voi aina palauttaa myös Hämeenlinnan pääkirjastoon, muihin lähikirjastoihin, tai Hattulan ja Janakkalan kirjastoihin.

Tuuloksen kirjaston kesätauon aikana saapuneet varaukset voi noutaa Lammin kirjastosta.