Mediahuone soveltuu monenlaisille pienille esityksille

Hämeenlinnan pääkirjaston Mediahuonetta voi varata Varaamo-palvelussa.

Hämeenlinnan pääkirjaston Mediahuone on lokakuun alusta alkaen varattavissa kirjaston Varaamo-palvelun kautta. Varaaminen tapahtuu kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla.

Mediahuone on tarkoitettu monenlaiselle pienimuotoiselle esittämiselle: musiikille, tanssille, elokuville, muulle esittävälle taiteelle. Siellä voi myös laulaa karaokea tai vaikka pitää opintopiiriä tai kerhoa.

Langaton kuvansiirto, liikuteltava kosketusnäyttö

Mediahuoneessa on liikuteltava katsomo sekä tuoleja ja pieniä pöytiä. Varustukseen kuuluu mm. valkokangas ja dataprojektori, 86-tuumainen liikuteltava kosketusnäyttö, äänentoisto, Singa pro -karaokepalvelu, kaksi käsimikrofonia, dvd/bluray-soitin sekä langaton kuvansiirto.

Mediahuoneeseen tulee myöhemmin myös PlayStation 5:n pelaamismahdollisuus.

Mediahuoneen käyttö on maksutonta yksityishenkilöille, yleishyödyllisille yhdistyksille, kerhoille, opintopiireille yms.

Koronavirustilanteesta johtuen maksimihenkilömäärä on rajattu 12 henkilöön. Mediahuone on käytettävissä kirjaston palveluaikoina.

Audience:

Tags: