Lukudiplomikirjat 5.-6. -luokille

Muhevia dekkarikirjoja on Jännitystä ja kauhua –otsikon alla, missä piilee oikea pelkääjän paratiisi. Mielikuvituksen portit avaa Fantasiaa-kirjalista, mutta jos haluaa pysytellä kotoisissa maisemissa voi valita vaikkapa koulumaailmasta kertovilta kirjalistoilta. Ryppy otsassa ei kenenkään tarvitse lukea. Sen osoittavat monet #koska mä luen -listalle valikoituneet kirjat ja rennot Riimien rytmit. Asialinjalle voi siirtyä Tiedot ja taidot hanskaan –kirjojen seurassa.

Kirjalistat

• Kustakin sarjasta oppilas voi valita mieleisensä osan.
  • Opettaja voi rajata tarinakokoelmasta luettavaksi vain osan.
  • Listat ovat PDF-muodossa. Suosittelemme väritulostusta selkeyden (ja kansikuvien) vuoksi.
  • Verkkokirjastosta voit katsoa, onko haluamasi kirja saatavilla vai lainassa. Monessa kirjastossa on myös lukudiplomihyllyjä, joissa listojen kirjoja on esillä.
  • Listat on päivitetty kesän 2018 aikana.
  • Palaute lukudiplomista: ulla.karila(at)hameenlinna.fi

Ruotsinkielisiä lukudiplomikirjoja