Lukudiplomikirjat 3.-4. -luokille

Lukudiplomi tarjoaa paitsi kertomuksia myös monipuolisen tietopaketin. Tietoja ja taitoja –otsikon takaa löytyvien kirjojen avulla voi matkata Titanicin mukana, tutustua lähiluontoon tai oppia tekemään lettikampauksia. Jännitystä janoaville on Etsiviä, kummituksia ja seikkailua -osio omiaan. Mukaansatempaavia juttuja voi poimia Eläimellistä menoa ja Veikeitä juttuja –kirjalistoilta. Kotona ja koulussa –listan kirjoissa kerrotaan, millaista elämää mm. Samuli, Risto Räppääjä ja Ella viettävät koulussa ja vapaalla. Kevennykseksi voi viettää tunnelmatuokion Riimejä-listan runojen parissa.

Kirjalistat

• Kustakin sarjasta oppilas voi valita mieleisensä osan.
  • Opettaja voi rajata tarinakokoelmasta luettavaksi vain osan.
  • Listat ovat PDF-muodossa. Suosittelemme väritulostusta selkeyden (ja kansikuvien) vuoksi.
  • Verkkokirjastosta voit katsoa, onko haluamasi kirja saatavilla vai lainassa. Monessa kirjastossa on myös lukudiplomihyllyjä, joissa listojen kirjoja on esillä.
  • Palaute lukudiplomista: ulla.karila(at)hameenlinna.fi

Ruotsinkielisiä lukudiplomikirjoja