Lukudiplomikirjat 1.-2. -luokille

Täältä löytyy kivaa luettavaa moneen menoon. Kuvakirjojen kansien välissä touhuavat tutut sankarit mm. Tatu ja Patu ja koko Koiramäen porukka. Lukutaitoja voi harjoittaa tavuviivallisten kirjojen parissa. Helppolukuisissa lastenromaaneissa riittää jännitystä, mutta ne kertovat myös eläinystävistä sekä sattumuksista kavereiden kanssa ja koulutiellä. Mielikuvituksen maailmaan voi tehdä sukelluksen vaikkapa Astrid Lindgrenin tarinoiden seurassa osiossa Mielikuvitus lentoon. Riimit rivissä -listan kirjoissa on hupaisia runoja ja yksi lista perehdyttää lukijansa tietokirjoihin.

Kirjalistat

• Kustakin sarjasta oppilas voi valita mieleisensä osan.
  • Opettaja voi rajata tarinakokoelmasta luettavaksi vain osan.
  • Listat ovat PDF-muodossa. Suosittelemme väritulostusta selkeyden (ja kansikuvien) vuoksi.
  • Verkkokirjastosta voit katsoa, onko haluamasi kirja saatavilla vai lainassa. Monessa kirjastossa on myös lukudiplomihyllyjä, joissa listojen kirjoja on esillä.
  • Listat on päivitetty kesän 2018 aikana.
  • Palaute lukudiplomista: ulla.karila(at)hameenlinna.fi

Ruotsinkielisiä lukudiplomikirjoja