Ajankohtaista lapsille ja nuorille

Tapahtumia, uutisia ja muuta mielenkiintoista.

Uutuuksia lapsille ja nuorille

Uutiset

 1. Helsingin kirjamessumatkaa ei tänä vuonna

  Hattulan kirjasto ei järjestä asiakkailleen matkaa Helsingin kirjamessuille tänä vuonna koronatilanteen vuoksi. Riski altistumiseen täydessä bussissa on vielä liian suuri. Toivottavasti ensi vuonna reissu taas onnistuu. Helsingin kirjamessut järjestetään 28. - 31.10.2021 Messukeskuksessa.

Näytä lisää sivuja...

Mitä lukisin?

 1. Mitä saisi olla?

  Etsitkö jotain kivaa, hyvää, kevyttä tai syvää luettavaa, kuunneltavaa, katsottavaa? Kerro se meille, niin kokoamme sinulle sopivan paketin.

Näyttelyt

Näytä lisää näyttelyitä...

Tapahtumat

 1. Läksykerho

  Päivämäärä: tiistai 28 syyskuuta 14:00 - 15:30
  Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto

  Tiistaisin Hämeenlinnan pääkirjastossa 7 - 12 -vuotiaille

 2. Satutuokio Taikalamppu

  Päivämäärä: keskiviikko 29 syyskuuta 10:00 - 10:30
  Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto

  Luvassa loru, tarina tai elokuva

Näytä lisää tapahtumia...

Vinkkejä lukuharrastukseen

Lukemo esittelee uusimmat lasten- ja nuortenkirjat tietokirjoista kaunokirjallisuuteen. Lukemoa ylläpitää Lastenkirjainstituutti.

LanttuLit-sivusto kertoo kirjojen kirjoittamisesta, kirjailijoista ja kuvittajista. Sivusto sisältää videotallenteita sekä linkkejä ja vinkkejä lukemiseen.

Harrastakotona.fi on lapsille ja nuorille suunnattu sivusto, josta löytyy ohjeita ja ideoita taiteen kokemiseen, kokeilemiseen ja harrastamiseen. 

Sivuston ovat tuottaneet Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Kulttuurikeskus PiiPoo ja Lastenkulttuurikeskus Verso yhteistyössä useiden eri lastenkulttuurikeskusten kanssa.