Lainaushistoria ja tapahtumat Vanamo-Finnassa

Lainaushistoria on nyt käytössä myös Vanamo-Finnassa. Kirjastojen tapahtumatiedot löydät jatkossa vain uudesta verkkokirjastosta.

Lainaushistorian avulla seuraat, mitä olet aiemmin lainannut

Lainaushistorian seuraaminen on nyt mahdollista myös uudessa Vanamo-Finnassa.

Jos lainaushistorian tallennus on ollut päällä jo aiemmin, löydät sen Finnasta oman käyttäjätilisi kautta. Kirjaudu vain sisään ja valitse käyttäjätilisi välilehti Lainaushistoria. Teokset tallentuvat lainaushistoriaan sekä lainaus- että palautuspäivämäärän mukaan.

Kun haluat lainaushistorian tallennuksen päälle Vanamo-Finnassa, toimi näin:

• Kirjaudu sisään verkkokirjastoon vanamo.finna.fi kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla
  • Valitse käyttäjätilisi välilehti Omat tiedot
  • Kohdassa Lainaushistorian säilytys valitse pudotusvalikosta Aina
  • kirjaudu ulos ja takaisin sisään niin lainaushistoria tulee näkyviin

Löydät lainaushistoriasi jatkossa käyttäjätilisi välilehdeltä Lainaushistoria.

Kun sallit lainaushistoriasi säilytyksen, lainatiedot tallentuvat ensin takautuvasti noin kolmen viimeisen kuukauden ajalta ja sen jälkeen kertyvät sitä mukaa, kun lainaat ja palautat lainojasi.

Lainaushistoria on vain omaan käyttöösi. Kun otat lainaushistorian käyttöön, annat kirjastolle suostumuksen tallentaa lainasi. Kirjasto ei seuraa tai käytä lainahistoriaasi mihinkään.

Lainahistorian selaaminen ja poistaminen

Oletusnäkymänä on Kaikki lainat eli lainaamasi ja palauttamasi teokset listautuvat näytölle aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan. Voit muuttaa järjestystä Järjestä-valikon kautta, ja valita halutessasi teokset vain lainaus- tai palautuspäivämäärän mukaan.

Jos haluat kytkeä lainaushistorian tallennuksen pois päältä, voit vaihtaa Lainaushistorian säilytys -valikosta kohdan Ei koskaan. Tässä tapauksessa koko siihen asti kerätty lainaushistoria poistetaan.

Tapahtumatiedot Vanamo-Finnassa

Kirjastojen tapahtumatiedot löydät jatkossa vain uudesta Vanamo-Finnasta.

Etusivulta löydät tapahtumat ja näyttelyt omilta välilehdiltään. Tapahtumista näet etusivulla kuusi seuraava tapahtumaa. Katso kaikki tapahtumat -linkin takaa löydät tapahtumat ryhmiteltyinä tapahtumatyypin mukaan.

Yksittäisen tapahtuman tarkemmat tiedot löydät tapahtumasivulta. Voit myös lisätä tapahtuman helposti kalenteriisi (Google ja iCalender).

Audience:

Tags: