Koko kansa lukee 4.–24.2.

Helmikuussa on oikea aika kokeilla e-lukemista ja e-äänikirjojen kuuntelua ja tehdä se yhdessä vaikka koko ystäväpiirin kanssa.

Valtakunnallisen Koko kansa lukee e-kirjakampanjan aikana 4.-24.2. viisi e-kirjaa ja yksi e-äänikirja on rajoittamattomasti käytössä yhtäaikaisella lukuoikeudella. Kampanjan kirjat ovat:

1. Palviainen, Jukka-Pekka & Rönns, Christel: Allu ja salaperäinen opettaja (WSOY)
  2. Vasantola, Satu: En palaa takaisin koskaan, luulen (Tammi)
  3. Erlandsson, Karin: Pärlfiskaren (Schildts & Söderströms)
  4. Frantz, Eva: Sommarön (Schildts & Söderströms)
  5. Teir, Philip: Så här upphör världen (Schildts & Söderströms)

Kampanjassa on ensimmäistä kertaa mukana myös e-äänikirja:

1. Erikson, Thomas: Idiootit ympärilläni - Kuinka ymmärtää muita ja itseään Atena)

Kampanjakirjoja pääsee lainaamaan Ellibs-palvelun verkkosivuilla tai Ellibs-sovelluksella (ladattavissa oman puhelimen sovelluskaupasta) samaan tapaan kuin avaisi nettisivun tai ne voi ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle.

Kirjan lainaamiseen tarvitaan kirjastokortti ja pin-koodi ja verkkoyhteys. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Halutessasi voit sähköpostilla tai puhelimitse varata ajan e-kirjojen ja e-äänikirjojen käytön opastukseen: seija.shemeikka@hameenlinna.fi, puh. 040-868 2124. Opastus tapahtuu Hämeenlinnan pääkirjastossa (Wetterhoffink. 2). Voit ottaa oman laitteesi mukaan opastukseen.

Kampanjakirjojen lisäksi Ellibs-palvelussa on Vanamo-kirjastojen asiakkailla maksutta käytössä myös noin tuhat e-kirjaa sekä yli 130 e-äänikirjaa. Toisin kuin kampanjakirjoissa, useimmissa e-kirjoissa ja e-äänikirjoissa on vain yksi lukuoikeus kerrallaan. Jos lukuoikeus on käytössä, voit tehdä ilmaisen varauksen.