Kirjavinkkarit vierailevat kouluilla Bellan kyydissä

Palvelu suunnattu erityisesti keskustasta kaukana sijaitseville alakouluille

Keväällä 2019 Hämeenlinnan kaupunginkirjaston kirjastoauto Bella vierailee hieman aikaisempaa enemmän kouluilla.

Palvelu suunnataan ensisijaisesti kaukana pääkirjastosta sijaitseville alakouluille ja erityisesti 1. ja 4. luokille. Valituille kouluille lähetetään tiedote tammikuun alussa.

Kirjaston kirjavinkkari tai tietopalvelun opastaja tulee kirjastoauto Bellan mukana kouluille. Näin oppilaat saavat kirjaston vinkkausta, tiedonhaun opastusta tai e-kirjojen esittelyä koulun tiloissa.Tunnin jälkeen oppilaat voivat lainata kirjoja tai muuta materiaalia kirjastoautosta.

Kirjastoautovierailujen lisäys johtuu siitä, että Hämeenlinnan pääkirjaston väistötiloissa Wetterillä ei ole luokkavierailuille sopivia ryhmätiloja.

Lisätietoja: Ulla Karila, ulla.karila@hameenlinna.fi, p. 03 621 3362.

10. tammikuuta 2019