Kirjaston kautta museoon, otteluun tai teatteriin

Hämeenlinnan kirjastosta saa nyt lainaksi kausikortteja ja pääsylippuja kulttuuri- ja urheilutapahtumiin

Kaupunginkirjastosta voi nyt lainata viikoksi kausikortteja, joilla pääsee maksutta Hämeenlinnan teatteriin, salibandyotteluun, Sibeliuksen syntymäkotiin tai Palanderin taloon.

Hämeenlinnan teatterin kausikortilla pääsee katsomaan teatterin omia esityksiä ensi-iltoja lukuun ottamatta.

Kortti oikeuttaa kahteen pääsylippuun, jotka lunastetaan tuntia ennen esitystä teatterikorttia esittämällä teatterin lipunmyynnistä (Keinusaarentie 5).

Teatterin kausikortin voi lainata vain Hämeenlinnan pääkirjaston asiakaspalvelusta, jonne se myös palautetaan.

Hämeenlinnan teatterin esityskalenteri

Pääkirjastosta voi myös lainata kausikortin Steelersin tai LASBin miesten salibandyliigan runkosarjan kotiotteluihin kaudelle 2019-2020.

Steelersin kotisivut
LASBin kotisivut

Lisäksi kirjastoista saa lainaksi pääsylippuja, jotka oikeuttavat maksuttomaan sisäänpääsyyn Hämeenlinnan kaupunginmuseon kohteisiin.

Kaupunginmuseon kohteista Skogster on ilmainen, mutta kirjastosta lainattava kortti oikeuttaa vapaan pääsyn myös Palanderin taloon ja Sibeliuksen syntymäkotiin.

Kaupunginmuseon kortteja saa lainaksi sekä pääkirjastosta että lähikirjastoista.

Kaupunginmuseon kotisivut

Viikon laina-aika, ei voi varata

Kausikortti lainataan asikaspalvelusta ja palautetaan aina asiakaspalveluun siihen kirjastoon, josta se on lainattu. Kausikortteja ei voi palauttaa automaateilla.

Kaikilla kausikorteilla on viikon laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee hyötymään kausikorteista.

Kausikortteja ei voi varata eikä uusia. Kausikorttien saatavuustiedon voi tarkistaa Vanamo-verkkokirjastosta (käytä hakusanaa kausikortti).

Asiakkaalla voi olla lainassa yksi kausikortti kerrallaan.

Tags:

Thursday, December 12, 2019