Kirjallisuus- ja musiikkiopastus

Kaipaatko luku- tai musiikkivinkkejä? Etsitkö, mutta et ole löytänyt tietoa jostain aiheesta? Etkö keksi, mitä lukisit seuraavaksi? Haluatko laajentaa musiikin tuntemustasi?

Hämeenlinnan kirjasto tarjoaa henkilökohtaista kirjallisuus- ja musiikkiopastusta (KIMU).

Sen tarkoituksena on auttaa asiakkaita löytämään kiinnostavaa aineistoa, kaunokirjallisuutta, tietokirjoja, musiikkia tai vaikkapa nuotteja.

Kirjallisuus- ja musiikkiopastuksessa kirjastonhoitaja listaa sinulle kirjoja tai musiikkia haluamastasi aiheesta. Lähetämme sinulle toivomasi listan viimeistään 2–3 viikon kuluttua. 

KIMU-opastaja auttaa, jos olet vasta aloittamassa luku- tai musiikkiharrastusta tai jos haluat tutustua uusiin kirjallisuuden tai musiikin alueisiin. Tai jos et vain enää keksi mitään kivaa luettavaa tai kuunneltavaa.

Opastusta saa myös tietokirjallisuuden ja muiden tiedonlähteiden löytämisessä halutulta alalta.

KIMU-opastusta saa sekä aikuisten että lasten ja nuorten aineistoihin. Apua aineiston löytämiseen voi pyytää myös esim. pienryhmää tai lukupiiriä varten.

Täytä yhteydenottolomake alla. Toimitamme sinulle listan toivomastasi aineistosta ja aiheesta sähköpostilla tai kirjeenä.

Täytä lomake, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Mistä haluat saada opastusta? Valitse yksi.
Haluatko kotimaista vai ulkomaista kirjallisuutta / musiikkia?
Kirjoissa tekstin koko vaihtelee. Pokkareissa on usein pienempi tekstikoko kuin kovakantisissa. Osa kirjoista on saatavissa myös isotekstisinä, mutta ei kaikki. Kokoelmassa on myös e- kirjoja. Millaisia kirjoja saa laittaa toivelistallesi?
Miten haluat saada valmiin listan?
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä