Kalvolan kirjasto

Contact Kalvola library

A map showing the location of Kalvola library. Click to open in Google Maps.
Address: Sauvalanaukio 4, hyvinvointikeskus Sauvola 14500 Iittala
Phone: 03 621 3634

Internet Explorer -selain ei tue kirjaston aukioloaikanäyttöä. Jos aukioloajat eivät näy, käytä muita selaimia, esim Google Chrome, Mozilla Firefox tai Opera.

Kalvolan lähikirjasto

Kalvolan kirjasto-palvelupiste sijaitsee keskellä Iittalan taajamaa, Hyvinvointikeskus Sauvolassa. Sauvolassa voit hoitaa monta asiaa kerralla, sillä kirjaston lisäksi talossa on ravintola, terveysasema sekä vanhusten hoitoa ja asuntoja. Talossa voi viihtyä pidempäänkin, ja lukea vaikka päivän lehdet kahvikupposen ääressä ravintolassa.

Kalvolan kirjastossa voit lainata kirjoja, äänikirjoja, aikakauslehtiä ja elokuvia kaikenikäisille, lukea sanomalehtiä, käyttää tietokoneita tai iPadia ja vaikka opiskella kabinetissa. Lainaaminen ja palauttaminen tapahtuu lainausautomaatilla, mutta palveluaikoina myös palvelupisteestä.

Kirjaston yhteydessä oleva kabinetti on varattavissa yhdistysten ja pienten harrastusryhmien kokoontumistilaksi. Kirjasto järjestää kabinetissa lasten aamuja satujen ja elokuvien merkeissä sekä koululaisvierailuja. Kirjastossa ja ravintolassa järjestetään myös kirjailijavierailuja ja muita tapahtumia, joihin ovat tervetulleita Sauvolan ja koko kylän väki.

Palvelupiste

Hämeenlinnan kaupungilla on kuusi palvelupistettä eri puolilla kaupunkia. Palvelupisteet toimivat kirjastojen yhteydessä Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Rengossa ja Tuuloksessa. Palvelupiste Kastelli sijaitsee Hämeenlinnan linja-autoasemaa vastapäätä.

Palvelupisteissä kaupunkilainen voi asioida kunnan palveluihin liittyvissä asioissa, hakea lomakkeita sekä saada tietoa palveluista ja päätöksenteosta. Lähikirjastoissa oleviin palvelupisteisiin ja Kastelliin voi lisäksi jättää kaupungille osoitettuja hakemuksia ja asiakirjoja.

Hämeenlinnan kirjasto-palvelupisteet

Iittalan valtakunnalliset taidekirjapäivät

Uutisia

 1. Tilaa väliaikainen kirjastokortti

  Jos sinulla ei ole Vanamo-kirjastojen kirjastokorttia, voit tilata väliaikaisen kirjastokortin. Kortin numerolla ja tunnusluvulla pääset käyttämään kaikkia kirjaston tarjoamia sähköisiä palveluja.

Tapahtumia

 1. "Seniorien" peli-illat

  Canceled
  When: Thursday 9 April 2020 17:00 - 18:00
  Location: Kalvola library

  Tule pelaamaan korttia!

 2. Lasten aamut Kalvolan kirjastossa

  Canceled
  When: Friday 17 April 2020 09:00 - 10:00
  Location: Kalvola library

  Perhepäivähoitolapsille ja kotona oleville lapsille

 3. Lasten aamut Kalvolan kirjastossa

  Canceled
  When: Wednesday 6 May 2020 10:00 - 11:00
  Location: Kalvola library

  Perhepäivähoitolapsille ja kotona oleville lapsille

 4. "Seniorien" peli-illat

  Canceled
  When: Wednesday 20 May 2020 17:00 - 18:00
  Location: Kalvola library

  Tule pelaamaan korttia!

Show more...

Henkilökunta

Ulla Hämäläinen-Pelli
Kirjastonhoitaja
040 036 6711
ulla.hamalainen-pelli@hameenlinna.fi

Tuija Linna
Kirjastovirkailija
050 509 0669
tuija.linna@hameenlinna.fi