Hattulan kirjaston ohjeistukset koronaan liittyen

Kuljetaan kohti normaalia turvallisuus huomioiden

Asioi turvallisesti

• Käytä kasvomaskia ja käsidesiä, mikäli sinulla ei ole sille terveydellistä estettä. Mikäli sinulla ei ole maskia, voit pyytää sen henkilökunnaltamme.
  • Pidä huolta turvaväleistä.
  • Yski hihaan ja tule kirjastoon vain täysin terveenä.
  • Kirjastoauto kulkee normaalisti reiteillään, mutta erityisesti koulupysäkeillä toivomme, että opettajat huolehtivat, ettei ruuhkaa autoon synny.

Tapahtumat, ryhmäkäynnit ja opastukset

• Yli 50 henkilön tilaisuuksia järjestettäessä voidaan täyttää tilan paikoista vain puolet.
  • Ryhmät ovat tervetulleita kirjastoon, mutta huomioittehan turvallisen asioinnin mahdollisuuksien mukaan.

Toi­mi­joil­la edelleen vel­vol­li­suus eh­käis­tä tar­tun­ta­ris­kiä

Koko Etelä-Suomen alueella on edelleen voimassa aluehallintoviraston päätös, joka velvoittaa toimijoita ehkäisemään tartuntariskiä. Toimija arvioi itse, millaisin toimin tartuntariskiä voi ehkäistä. Määräys koskee esimerkiksi liikuntatiloja, kauppoja, kirjastoja ja museoita henkilömäärästä riippuen. Tarkempaa tietoa päätöksestä voit lukea aluehallintoviraston verkkosivuilta tästä linkistä.

Lisäksi koko Suomessa ovat voimassa 30.6.2022 asti tartuntatautilain yleiset hygieniavaatimukset. Lisää tietoa vaatimuksista voit lukea aluehallintoviraston verkkosivuilta tästä linkistä.

Audience:

Tags: