Hämeenlinna taskussa -sovellus on uudistunut

Digikirjastokortin saa ladattua nyt myös iOS-laitteisiin.

Mene laitteesi selaimella osoitteeseen  taskussa.hameenlinna.fi. Valitse etusivulta linkki Asenna Kaupunki taskussa.

Huomaa, että uudistunutta sovellusta ei löydy laitteen sovelluskaupasta.

Puhelimesi työpöydälle asentuu automaattisesti Taskussa-kuvake. Valitse kuvake ja avaa sovelluksen valikko. Valitse kohta Kirjastokortti.

Syötä sovellukseen kirjastokorttisi numero ja nelinumeroinen tunnusluku. Tunnistautumisen jälkeen kirjastokortti latautuu laitteesi näytölle ja löytyy jatkossa kätevästi suoraan sovelluksesta.

Valitse Peru kirjastokortti vain silloin, jos kirjastokorttisi vaihtuu. Sen jälkeen kirjaudu uudelleen.

Kaikissa Hämeenlinnan kirjastoissa on yksi automaatti, jolla lainaaminen onnistuu myös mobiililaitteen sähköisellä kirjastokortilla. Lainausautomaatilla lainaamisessa tarvitset tunnusluvun.

Hämeenlinna taskussa -sovelluksen digikirjastokorttia voit käyttää myös Hämeenlinnan kirjastojen ja kirjastoautojen asiakaspalvelussa.

Kaikille uusille asiakkaille tehdään edelleen myös perinteinen kirjastokortti. Digikirjastokortti toimii tavallisen muovisen kirjastokortin rinnalla.

Audience:

Tags: