Hämeenlinnan pääkirjaston kokoelmat avautuvat

5.11. alkaen kaikki kirjastopalvelut käytössä Wetterillä

Pääkirjaston  kokoelmat avautuvat asiakkaille maanantaina 5.11. Wetterillä asiakkaiden käytössä on noin 80 000 niteen kokoelma.

Wetterillä (Wetterhoffinkatu 2) kirjasto sijaitsee kahdessa alimmassa kerroksessa. Rakennuksessa on hissi.

Ensimmäisessä kerroksessa on lasten ja nuorten aineisto, lehdet ja Avolava. Myös noudettavat varaukset ovat ensimmäisessä kerroksessa.

Toiseen kerrokseen on sijoitettu aikuisten kaunokirjallisuus, tietokirjallisuus, äänitteet, nuotit, dvd:t ja äänikirjat. Sieltä löytyy myös nuorten aikuisten kaunokirjallisuus, nuorten tietokirjallisuus sekä kaikki sarjakuvat.

Toisen kerroksen luku- ja nettitilassa on kuusi asiakastietokonetta, muutamia lukemiseen tai työskentelyyn varattuja pöytiä sekä editointitila. Luku- ja nettitila on tarkoitettu hiljaiseen työskentelyyn.

Tulostaa, skannata ja kopioida voi toisessa kerroksessa.

Avajaispäivänä kirjastoon pääsee tutustumaan omatoimisesti klo 8 alkaen. Asiakaspalvelu alkaa klo 10. Avajaisohjelmaa on klo 15 alkaen.

Ohjelma maanantaina 5.11.

15.00 Opastettu kirjastokierros
15.30 Marjuska Santala Trio Avolavalla
16.00 Opastettu kirjastokierros
16.30 Kirja-arvonta
17.00 Kahvitarjoilu kahvila Fredrikassa 400:lle ensimmäiselle.
17.00 Opastettu kirjastokierros
17.30–19.00 Supermarsu-elokuva Wetterin Auditoriossa
Elokuva perustuu Paula Norosen kirjaan. Elokuva kestää 1,5 tuntia. Auditorioon mahtuu 140 katsojaa.
18.00 RRR Trion musiikkia Wetterin aulassa
18.30 Kirja-arvonta