Hämeenlinnan pääkirjasto avaa 2. kerroksen Lukiokadulla

Pääkirjaston toinen kerros aukeaa Lukiokadulla keskiviikkona 1.7.2020. Muut kirjaston osat ovat kiinni. Heinä-elokuussa pääkirjasto palvelee vielä supistetuin palveluin.

Pääkirjaston muuttoa väistötiloista Wetteriltä takaisin peruskorjattuun kirjastoon on pystytty jouduttamaan niin, että pääkirjasto avataan Lukiokadulla vaiheittain ennakoitua aikaisemmin.

Heinä-elokuussa pääkirjasto toimii vielä supistetuin palveluin.

Hämeenlinnan pääkirjaston kesä

• 1.7.–31.8. pääkirjaston Lukiokadun puoleinen kerros on auki (käynti vain Lukiokadulta). Lukiokadulla ei ole käytössä palautuslaatikoita kirjaston ulkopuolella tai palautusluukkua.

Pääkirjaston aukioloajat 1.7.-31.8.2020

• ma–ti klo 12-18
  • ke klo 8–16, klo 8–10 riskiryhmille
  • to–pe klo 10–16

Lukiokadulla asiakkaiden käytössä ovat seuraavat palvelut:

• lehtialue
  • asiakastyöasemat (ei Windows-koneita)
  • tulostus-, kopiointi- ja skannauspalvelut
  • varausten nouto
  • lainojen palautus

Seuraavat palvelut eivät ole pääkirjastossa saatavilla muuton takia:

• kokoelmat
  • opastukset
  • kaukopalvelu (suljettu 1.8. saakka)

Myöhästyneistä lainoista ei edelleenkään kerry sakkomaksuja. Lainoja voi uusia rajattomasti, ellei niistä ole varauksia.

Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa, puhelimitse (p. 03 621 2612), sähköpostilla (kirjasto@hameenlinna.fi).

Varausten käsittelyssä voi olla viivettä pääkirjaston muuton vuoksi.

Syyskuun alussa pääkirjaston muutto saadaan päätökseen, ja kirjasto avautuu asiakkaille 1.9. klo 10.

Kirjasto noudattaa toiminnassaan Hämeenlinnan kaupungin, THL:n ja työsuojelun asettamia koronaviruksen torjuntaohjeita.

Huomioithan asioidessasi kirjastossa oman ja toisten turvallisuuden.

Audience:

Tags: