Unohtuiko tunnusluku? Pyydä uusi verkkokirjastossa

Asiakkaiden on nyt mahdollista pyytää uusi tunnusluku verkkokirjastossa.

Tarvitset tunnuslukua esimerkiksi lainojen uusimiseen ja varausten tekemiseen verkkokirjastossa.

Myös suurin osa kirjaston tarjoamista e-palveluista vaatii kirjastokortin numeron ja tunnusluvun.

Jos olet unohtanut tai sinulla ei ole nelinumeroista tunnuslukua, toimi näin:

• Klikkaa kirjautumissivu auki Kirjaudu sisään -painikkeesta.
  • Klikkaa linkki Uusi tunnusluku?
  • Valitse haluatko tunnusluvun tekstiviestinä vai sähköpostina.
  • Täytä avautuvalle sivulle kirjastokortin numero ja valintasi mukaan joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.
  • Saat viestin jonkin ajan kuluttua.
  • Kun olet saanut uuden tunnusluvun, kirjaudu palveluun ja käy vaihtamassa se haluamaksesi tunnusluvuksi: Omat sivut > Omat tiedot – Vaihda tunnusluku

Sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron tulee olla sama, joka on tallennettu kirjaston asiakastietoihin.

Anna puhelinnumero muodossa 040xxxxxxx.

Ilmoita tarvittaessa ajantasaiset tietosi Yhteystietojen muutos -lomakkeella. Voit päivittää yhteystietosi ajantasalle myös puhelimitse.

Emme anna tunnuslukuja puhelimitse tai sähköpostitse.

Sulkuajan uutisia

1. Tilaa väliaikainen kirjastokortti

Jos sinulla ei ole Vanamo-kirjastojen kirjastokorttia, voit tilata väliaikaisen kirjastokortin. Kortin numerolla ja tunnusluvulla pääset käyttämään kaikkia kirjaston tarjoamia sähköisiä palveluja.

2. Puhelimitse apua e-aineistojen käyttöön

Mistä näen omat lainani? Miten lainaan e-kirjan? Miten e-äänikirjoja käytetään? Tarjoamme opastusta kirjaston e-aineistopalvelujen käyttöön nyt myös puhelimitse.

23. maaliskuuta 2020