Tule mukaan ideoimaan!

Kirjastoissa järjestetään eri kulttuureista tuleville naisille ideointipajoja

Hämeenlinnan kirjastoissa järjestetään marras- joulukuussa kolme tilaisuutta, joissa ideoidaan toimintaa, joka toisi yhteen naisia eri kulttuureista.

Ideointipajat on tarkoitettu naisille ja niihin ovat tervetulleita sekä maahanmuuttajat että suomalaiset. Pajoja järjestetään Hauhon kirjastossa (ti 20.11.), Hämeenlinnan pääkirjastossa (to 22.11.) ja Lammin kirjastossa (ti 4.12.) klo 16.30-19.

Pajoihin ilmoittaudutaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sini.kiuas@hameenlinna.fi viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Ideointipajoja ohjaavat Ammattiopisto Tavastian maahanmuuttajaopettaja Outi Bottas ja kirjastonhoitaja Sini Kiuas.

Aiemmin tänä syksynä maahanmuuttajien nais- ja miesryhmille on pidetty viisi ideointipajaa Tavastiassa, Vanajaveden opistossa ja Springhousessa.

Kirjasto valitsee kaikkiaan kymmenen ideointipajan annista kymmenen ideaa kokeiltavaksi Hämeenlinnassa ensi vuonna. Pajoissa haetaan myös vierailijaideoita ensi vuodelle.

Pajat ovat osa Hämeenlinnan kaupunginkirjaston Naisten dialogiset tilaisuudet kirjastoissa -hanketta, jota rahoittaa Aluehallintovirasto.

Lisätiedot:
Sini Kiuas, Hämeenlinnan kaupunginkirjaston Naisten dialogiset tilaisuudet kirjastoissa -hanke - sini.kiuas@hameenlinna.fi

Outi Bottas, Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma (hallituksen kärkihanke) - Outi.Bottas@kktavastia.fi

10. lokakuuta 2018