Tilaa väliaikainen kirjastokortti

Jos sinulla ei ole Vanamo-kirjastojen kirjastokorttia, voit tilata väliaikaisen kirjastokortin. Kortin numerolla ja tunnusluvulla pääset käyttämään kaikkia kirjaston tarjoamia sähköisiä palveluja.

peukku.

Saat sähköpostilla väliaikaisen kirjastokortin numeron  ja ohjeet, miten tilaat siihen tunnusluvun.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen kirjasto@hameenlinna.fi. Kerro nimesi ja puhelinumerosi. Palvelemme arkisin klo 9–16.

Kortti on voimassa niin kauan kuin kirjastot ovat suljettuina.

Kun kirjastot ovat taas auki, voit päivittää väliaikaisen kortin varsinaiseksi kirjastokortiksi.

Huom! Väliaikaisella kirjastokortilla ei voi tehdä varauksia eikä lainata (e-aineistoja lukuunottamatta).

Mikäli haluat käyttää muitakin kuin kirjaston e-aineistoja, käy päivittämässä väliaikainen kortti varsinaiseksi kortiksi paikan päällä kirjastossa. Ota henkilöllisyystodistus mukaan.

Tarkista kirjastojen aukioloajat

Kortin numerolla ja tunnusluvulla pääset lainaamaan e-kirjoja ja e-äänikirjoja Ellibs-palvelussa, lukemaan suomalaisia aikakauslehtiä eMagz-palvelussa ja ulkomaisia lehtiä Pressreader-palvelussa

Musiikin ystäville kirjastokortti avaa Naxoksen monipuoliset tarjonnat: klassista, jazzia ja kansanmusiikkia Naxos Music Library -palvelussa, maailmanmusiikkia Naxos Music Library Worldissa sekä balettia, oopperaa ja dokumentteja Naxos Video Libraryssa.

Ohjeet palveluiden käyttöön löydät sivulta vanamokirjastot.fi/ohjeet

3. huhtikuuta 2020