Puhelimitse apua e-aineistojen käyttöön

Mistä näen omat lainani? Miten lainaan e-kirjan? Miten e-äänikirjoja käytetään? Tarjoamme opastusta kirjaston e-aineistopalvelujen käyttöön nyt myös puhelimitse.

Kuvituskuva.

Näitä palveluja ovat verkkokirjasto Vanamo, Ellibs-palvelu, Naxoksen musiikki- ja videopalvelut sekä lehtipalvelut Emagz ja Pressreader.

Tarvitset kirjastokortin numeron ja nelinumeroisen tunnusluvun.

Emme pysty neuvomaan laitteiden käyttöä puhelimitse.

Ota yhteyttä arkisin klo 9–16.

• 050 304 6561 tai
  • 040 868 2124

Sovimme tarkemman opastusajan (korkeintaan 1 h) tai jos mahdollista, autamme samantien.

Sulkuajan uutisia

1. Tilaa väliaikainen kirjastokortti

Jos sinulla ei ole Vanamo-kirjastojen kirjastokorttia, voit tilata väliaikaisen kirjastokortin. Kortin numerolla ja tunnusluvulla pääset käyttämään kaikkia kirjaston tarjoamia sähköisiä palveluja.

2. Puhelimitse apua e-aineistojen käyttöön

23. maaliskuuta 2020