Kirjastoissa siirrytty varausten itsepalvelunoutoon

Asiakkaat voivat hakea saapuneet varaukset varaushyllystä asiakasnumeron perusteella ja lainata ne automaatilla.

Hämeenlinnan kaupunginkirjasto ja Tervakosken kirjasto ovat kirjastojärjestelmän vaihdoksen myötä siirtyneet marraskuun alusta alkaen varatun aineiston itsepalvelunoutoon. Asiakkaat voivat hakea saapuneet varaukset varaushyllystä asiakasnumeron perusteella. Aineisto on hyllyssä numerojärjestyksessä. Asiakasnumero löytyy saapumisilmoituksesta ja pysyy aina samana eli varaukset löytyvät aina samalla numerolla. Kirjastohenkilökunta auttaa tarvittaessa. Aineisto pitää aina lainata joko asiakaspalvelussa tai lainausautomaatilla.

Saapuneita varauksia voi hakea kirjastoista myös itsepalveluaikoina, kunhan käyttää lainausautomaattia.

27. marraskuuta 2017