Kirjasto opastaa digitaitoja

Syksyn aikana on monta eri mahdollisuutta ottaa digitaidot haltuun.

Vertaisopastukset

Vapaaehtoiset vertaisopastajat antavat perusopastusta tietokoneen, tablettitietokoneen, älypuhelimen ja netin käytössä.

Opastus voi olla henkilökohtaista tai pienryhmäopastusta opastettavan tarpeiden mukaan. Voit ottaa oman laitteesi mukaan.

Kokoontuminen Hämeenlinnan pääkirjastolla torstaisin 12.9. alkaen klo 9.30–11.

Katso muut opastuskerrat.

Digikerhot

Aikuisille ja senioreille suunnattujen digikerhojen tavoitteena on saada arjen digitaidot haltuun. Kerhot ovat maksuttomia. Niihin voi ottaa oman laitteen mukaan.

Jokaisella kerralla tutustutaan lyhyesti opettajan valitsemaan tietotekniseen aiheeseen, minkä jälkeen kerhoon osallistujat voivat vapaasti kysyä apua ja ohjausta digiasioissa. Kerhoissa on mukana
tietotekniikan opettaja ja vapaaehtoisia digivertaisia.

Digikerhoa järjestää Vanajaveden opisto yhdessä kirjaston kanssa.

Kokontumisia eri kirjastoissa Hämeenlinnassa, Hattulassa ja Janakkalassa 2. syyskuuta alkaen. Katso kokoontumisajat ja -paikat.

Digiopastus omalla laitteella

Henkilökohtaista opastusta mobiililaitteen (älypuhelin, tabletti) ja eri verkkopalveluiden käyttöön opastettavan omalla laitteella.

Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä.

E-opastus

Kun haluat saada opastusta kirjaston tarjoamien e-aineistojen, Vanamo-verkkokirjaston ja muiden kirjaston verkkopalveluiden käyttöön, varaa aika henkilökohtaiseen e-opastukseen. Aiheena voi olla esimerkiksi e-lehtipalvelut tai Naxos-musiikkipalvelut.

Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä.

31. heinäkuuta 2019