Kalvolan kirjasto hyvinvointikeskus Sauvolassa pysyy suljettuna toistaiseksi

Kirjastoauto palvelee Kalvolassa kirjastoasioissa taas heinäkuun lopussa.

Kirjastoauto Bella.

Hyvinvointikeskus Sauvolassa toimiva Kalvolan kirjasto-palvelupiste on toistaiseksi suljettu riskiryhmien suojelemiseksi.

Kirjastoauto Bella toimii korvaavana palveluna Iittalan apteekin parkkipaikalla. Huomioi vaihtuvat viikonpäivät ja kellonajat.

Kirjastoautossa voit lainata ja palauttaa aineistoja sekä noutaa varauksia, joiden noutopaikka on Kalvolan kirjasto tai kirjastoauto Bella. Myöhästymismaksuja ei edelleenkään kerry.

Heinäkuun aikana varauksia, joiden noutopaikka on Kalvola, voi noutaa Hämeenlinnan pääkirjastosta (Lukiokatu 2). Katso pääkirjaston aukioloajat

Voit myös pyytää siirtämään noudettavissa olevan varauksen johonkin toiseen Vanamo-kirjastojen yksikköön puhelimitse arkisin klo 9–16 p. 03 621 2612 tai sähköpostilla lainaus.kirjasto@hameenlinna.fi.

3. heinäkuuta 2020