Järjestä kokous helposti Hämeenlinnan pääkirjaston ryhmätyötiloissa

Ryhmätyötila A mahdollistaa hybridikokouksen pitämisen ja ryhmätyötila B:ssä on tilaa isommallekin palaverille.

Palaveri Ryhmätyötila A

Ryhmätyötila A ja B sijaitsevat pääkirjaston ensimmäisessä kerroksessa ja niitä voi varata neljäksi tunniksi kerrallaan. Tiloissa on käytössä Hämeenlinnan kirjaston langaton verkko.

Tilojen käyttö on maksutonta muun muassa yksityishenkilöille, yleishyödyllisille yhdistyksille, kerhoille ja opintopiireille yleisötilaisuuksien ja kokousten järjestämistä varten sekä Hämeenlinnan kaupungin yksiköille. Tilan käyttö kaupalliseen, yritys- tai opetuskäyttöön 15 euroa per tunti.

Tiloihin voi järjestää tarjoilua edellyttäen, että käyttäjä siivoaa tilan. Kirjaston yhteydessä toimii lounaskahvila Tauko, josta voi myös tilata tarjoilun.

Ryhmätyötila A

• Kokoustila max 6 hengelle.
  • Tilan kalustuksena on kokouspöytiä, 10 tuolia ja naulakko.
  • Seinällä on 65-tuumainen näyttö, jonka saa liitettyä HDMI-kaapelilla omaan laitteeseen. Jos tarvitset adapterin, tuo oma mukanasi.
  • Videoneuvottelukameralla voit välittää kokoushuoneen kuvaa ja ääntä palaverien tai tapaamisien etäosallistujille. Kamera toimii esimerkiksi Microsoft Teams tai Zoom -neuvotteluissa ja -puheluissa. Kamera liitetään USB-liitännällä tietokoneeseen. Tilassa on ohje kameran käyttöön.

Ryhmätyötila B

• Kokoustila max 8 hengelle.
  • Tilan kalustuksena on pöytä, 16 tuolia ja naulakko.
  • Seinällä on 75-tuumainen näyttö, jonka saa liitettyä HDMI-kaapelilla omaan laitteeseen. Jos tarvitset adapterin, tuo oma mukanasi.

Varaa ryhmätyötilat käyttöösi kirjaston Varaamosta - tarvitset Vanamo-kirjastojen kirjastokortin numeron ja tunnusluvun.