Haemme joukkoomme informaatikkoa

Hämeenlinnan pääkirjastossa on avoinna informaatikon toimi lasten- ja nuortenkirjastotyön parissa.

Tule töihin Hämeenlinnaan. Hämeenlinna on historiaansa arvostava aktiivinen 68 000 asukkaan maakuntakeskus Suomen parhaimmalla paikalla. Täällä on kaunis luonto, loistavat harrastusmahdollisuudet, lyhyet työmatkat ja hyvät henkilöstöedut. Hämeenlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävän alkaminen ja kesto: 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan, vakinainen

Työyksikkö: Pääkirjasto

Kuvaus tehtävästä: Haemme innostunutta ja verkostoitumistaitoista informaatikkoa lasten- ja nuortenkirjastotyöhön Hämeenlinnan kaupunginkirjastoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Pääasiallisena tehtävänä on kokoelmatyö lasten- ja nuortenosastolla sekä lasten ja nuorten monipuolisen lukutaidon ja kirjaston käytön edistäminen. Työtehtäviin kuuluu myös asiakaspalvelu, neuvonta ja mediakasvatus. Kirjasto tekee yhteistyötä koulujen kanssa sekä järjestään erilaisia lastentapahtumia yhteistyössä muiden lastenkulttuurin kanssa toimivien yhdistysten ja laitosten kanssa eri puolilla Hämeenlinnaa. Työ edellyttää lasten ja nuorten aineiston tuntemusta, kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta sekä ryhmien vetämisestä. Työhön kuuluu ilta- ja lauantaivuoroja. Informaatikon vakinainen työpiste on pääkirjastossa.

Kelpoisuusvaatimukset: Informaatikon kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu joko 35 ov:n/60 op:n laajuiset kirjasto ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden (6) kk koeaika.

Arvostettavat ominaisuudet: Arvostamme kokeilevaa ja kehittävää työotetta ja hyviä digitaitoja.

Palkkaus: KVTES

Koeaika: 6 kk

Vaadittavat luvat: Hyväksyttävä todistus terveydentilasta

Lisätietoja: kirjastotoimenjohtaja Inkeri Jurvanen, puh. 03 621 2320, 040 869 6465, inkeri.jurvanen@hameenlinna.fi
palvelupäällikkö Irmeli Isokivijärvi, puh. 03 621 3632, 050 509 0067, irmeli.isokivijarvi@hameenlinna.fi

Haku päättyy: 23.4.2019, klo 16:00

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.seuturekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@seuturekry.fi Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Seuturekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Seuturekryn toimesta.

5. huhtikuuta 2019