Hae kirjastokorttia verkkokirjastossa

Täytä hakemus verkossa ja nouda korttisi kirjastosta.

Kirjastonhoitajalla on kädessään viuhka kirjastokortteja.

Hei uusi asiakkaamme!

Nyt voit rekisteröityä Vanamo-kirjastojen asiakkaaksi verkossa.

Täytä e-lomakkeelle tarvittavat henkilö- ja yhteystiedot ja nouda korttisi aikaisintaan seuraavana arkipäivänä kirjaston asiakaspalvelusta. Ota mukaasi kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Etukäteen lähetetyt tiedot nopeuttavat ja helpottavat asiointia kirjaston asiakaspalvelussa kortinhakutilanteessa. Sinun ei tarvitse enää täyttää paperisia lomakkeita, tiedot ovat jo valmiina asiakasrerkisterissämme.

Kirjastokorttihakemuksen täyttäminen verkossa edellyttää vahvaa tunnistautumista. Palvelussa käytetään Suomi.fi-tunnistuspalvelua.

Voit tunnistautua valitsemallasi tunnistusvälineellä, kuten mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla. Alle 15-vuotiaan korttihakemuksen täyttää huoltaja.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tunnistautua verkossa, kortin saa edelleen myös kirjaston asiakaspalvelusta täyttämällä paperisen lomakkeen ja todistamalla henkilöllisyytensä.

Lomakkeen kautta lähettämäsi tiedot poistetaan rekisteristä, ellet ole noutanut kirjastokorttia kahden kuukauden kuluessa.

Hae kirjastokorttia

Tervetuloa Vanamo-kirjastojen asiakkaaksi!