Hämeenlinnan pääkirjasto avaa 2. kerroksen Lukiokadulla

Pääkirjaston toinen kerros aukeaa Lukiokadulla keskiviikkona 1.7.2020. Muut kirjaston osat ovat kiinni. Heinä-elokuussa pääkirjasto palvelee vielä supistetuin palveluin.

Avoin kirja, veneitä, rantamaisema.

Pääkirjaston muuttoa väistötiloista Wetteriltä takaisin peruskorjattuun kirjastoon on pystytty jouduttamaan niin, että pääkirjasto avataan Lukiokadulla vaiheittain ennakoitua aikaisemmin.

Heinä-elokuussa pääkirjasto toimii vielä supistetuin palveluin.

Hämeenlinnan pääkirjaston kesä

• 1.7.–26.8. pääkirjaston Lukiokadun puoleinen kerros on auki (käynti vain Lukiokadulta). Lukiokadulla ei ole käytössä palautuslaatikoita kirjaston ulkopuolella tai palautusluukkua.

Pääkirjaston aukioloajat 1.7.-26.8.2020

• ma–ti klo 12-18
  • ke klo 8–16, klo 8–10 riskiryhmille
  • to–pe klo 10–16

Lukiokadulla asiakkaiden käytössä ovat seuraavat palvelut:

• lehtialue
  • asiakastyöasemat (ei Windows-koneita)
  • tulostus-, kopiointi- ja skannauspalvelut
  • varausten nouto
  • lainojen palautus

Seuraavat palvelut eivät ole pääkirjastossa saatavilla muuton takia:

• kokoelmat
  • opastukset
  • kaukopalvelu (suljettu 1.8. saakka)

Myöhästyneistä lainoista ei edelleenkään kerry sakkomaksuja. Lainoja voi uusia rajattomasti, ellei niistä ole varauksia. Mahdolliset muistutusmaksut (1 euro per viesti tai kirje) kertyvät normaalisti.

Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa, puhelimitse (p. 03 621 2612), sähköpostilla (kirjasto@hameenlinna.fi).

Varausten käsittelyssä voi olla viivettä pääkirjaston muuton vuoksi.

Pääkirjasto on suljettu 27.-31.8.2020 järjestelytöiden vuoksi

Syyskuun alussa pääkirjaston muutto saadaan päätökseen, ja kirjasto avautuu asiakkaille 1.9. klo 10.

Kirjasto noudattaa toiminnassaan Hämeenlinnan kaupungin, THL:n ja työsuojelun asettamia koronaviruksen torjuntaohjeita.

Huomioithan asioidessasi kirjastossa oman ja toisten turvallisuuden.

10. kesäkuuta 2020