Hämeenlinnan kirjaston kotipalvelussa tilaa muutamille uusille asiakkaille

Palvelu suunnattu pääasiassa iäkkäille.

Kaupunginkirjaston kotipalvelu on tarkoitettu hämeenlinnalaisille, jotka eivät korkean iän, sairauden tai toimintakyvyn heikentymisen vuoksi pysty itse asioimaan kirjastossa. Kirjastokassi toimitetaan asiakkaalle neljän viikon välein. Palvelu on maksutonta.

Ennen kotipalvelun aloittamista kirjaston työntekijä haastattelee uuden asiakkaan. Haastattelun perusteella hän osaa valita asiakkaalle sopivia kirjoja, musiikkia, elokuvia, äänikirjoja ja lehtiä.

Kotipalvelun asiakkaaksi voivat hakea myös vanhainkodit, palvelutalot ja päiväkeskukset. Toimitamme niille monipuolista aineistoa virike- ja virkistystoimintaan.

Hämeenlinnan kaupunginkirjaston kotipalvelun asiakkaaksi pääsee ottamalla yhteyttä lähimpään kirjastoon.

Lisätiedot: Tuija Vahtero, tuija.vahtero(at)hameenlinna.fi, p. 040 869 6388

5. helmikuuta 2019