Hämeenlinnan kirjastoissa puretaan rajoitukset torstaina 24.2.

Asioi turvallisesti huolehtimalla riittävistä turvaväleistä, käsihygieniasta ja maskin käytöstä.

Kanta-Hämeen pandemiaryhmän päätöksellä Hämeenlinnan kirjastot avaavat palvelut normaalisti torstaista 24.2.2022 alkaen.

Omatoimiaika

• Omatoimiaika otetaan jälleen käyttöön Hämeenlinnan pääkirjastossa, Hauholla ja Nummen kirjastossa.
  • Voit käyttää omatoimisesti kirjastoa palveluaikojen ulkopuolella joka päivä klo 6-22.

Nummen kirjasto

Ryhmäkäynnit

• Ryhmiä otetaan vastaan ilman henkilörajausta. Huomioithan riittävien turvavälien toteutumisen muihin asiakkaisiin ryhmäkäyntien aikana.
  • Varaa ryhmälle vierailuaika Varaamo-palvelussa.

Varattavat tilat

• Varattavissa tiloissa ovat käytössä normaalit asiakasmäärät, mutta huomioithan edelleen riittävien turvavälien toteutumisen tiloissa.
  • Pääkirjaston Urban office -työtilat ja Ryhmätilat A ja B ovat käytettävissä myös omatoimiaikana.

Asioi vain täysin terveenä

• Huolehdi riittävistä turvaväleistä, käsihygieniasta ja maskin käytöstä.

Varattavat tilat, opastukset, lehtisalit sekä pääkirjaston kirjavarasto Jemma ovat otettu jo käyttöön aiemmin 10.2.2022.

Kirjavarasto on käytettävissä arkisin pääkirjaston palveluaikoina.

22. helmikuuta 2022