Eka kortti lapselle

Hanki lapsellesi kirjastokortti hyvissä ajoin ennen koulun alkua. Saat kortin lähimmästä kirjastostasi tai kirjastoautosta.

Lapsi lukee kirjaa ikkunan edessä.

Ensimmäinen kirjastokortti on maksuton. Huoltaja täyttää ja allekirjoittaa kirjastokorttilomakkeen, joka tuodaan kirjastoon.

Uuden kortin yhteydessä lapsi saa pienen Kirjasto on kaverisi -esitteen.

Löydät ohjeita muun muassa kortilla lainaamisesta, aineiston varaamisesta ja mitä tehdä, jos kortti katoaa Asiakkaana kirjastossa -sivulta.

Huoltaja voi liittää lapsen kortin omalle tililleen verkkokirjastossa.

Tämän jälkeen voit yhdellä kirjautumisella selata tiliisi liitettyjen korttien lainoja ja uusia niitä.

Kirjastokortti voi perinteisen kortin lisäksi olla myös digitaalinen. Mene laitteellasi osoitteeseen taskussa.hameenlinna.fi, asenna sovellus sivun linkin kautta ja anna kirjastokortin numero ja nelinumeroinen tunnusluku.

Mitä enemmän lapsi lukee sitä paremmin hän oppii.

Tervetuloa kirjastoon!

5. toukokuuta 2021