Rengon kirjasto

Ota yhteyttä kirjastoon Rengon kirjasto

Karttakuva, joka näyttää, missä Rengon kirjasto sijaitsee. Klikkaa siirtyäksesi Google Mapsiin.
Osoite: Rengonraitti 7 14300 Renko
Puhelin: 03 621 3639

Internet Explorer -selain ei tue kirjaston aukioloaikanäyttöä. Jos aukioloajat eivät näy, käytä muita selaimia, esim Google Chrome, Mozilla Firefox tai Opera.

Henkilökunta

Kirsi Kaulio
Kirjastonhoitaja
(03) 621 3637
kirsi.kaulio@hameenlinna.fi

Leena Vilonen
Kirjastovirkailija
(03) 621 2038
leena.vilonen@hameenlinna.fi

Rengon lähikirjasto

Rengon kirjasto-palvelupiste on sijainnut nykyisellä paikallaan kylän keskustassa vuodesta 1998 alkaen. Olemme hengeltämme kodikas maalaiskirjasto ja palvelemme mielellämme viihtyisän kylän kaiken ikäisiä asukkaita. Toivotamme tervetulleiksi myös kesäasukkaat ja satunnaiset kulkijat. Kirjastossa on lehtilukusali, johon voi poiketa lukemaan lehtien uusimmat numerot vaikkapa bussia odottaessa.

Kirjasto toimii lainaustoiminnan lisäksi palvelupisteenä, josta voi ostaa kuntosalikortin Rengon koululla sijaitsevalle salille. Salivuorojen varaukset sen sijaan tehdään suoraan Hämeenlinnan Liikuntahalleilta.

Kirjasto-palvelupiste hoitaa myös avainten luovutuksen Hämeenlinnan Asuntojen omistamiin vuokrakohteisiin. Vuokrasopimuksen voi käydä allekirjoittamassa kirjasto-palvelupisteessä, kun asia on ensin pantu vireille Hämeenlinnan Asunnot Oy:n toimistossa.

Tiloissamme on langaton nettiyhteys, i-pad sekä kaksi tietokonetta, joihin voit varata tunnin ajan kerrallaan tai mennä suoraan varttikoneelle ilman ajanvarausta. Kirjastossa on tulostusmahdollisuus A4-paperille sisältäen väritulostuksen.

Kirjaston tiloissa kokoontuvat myös Kaverikahvila ja Hämeenlinnan Seudun Sydänyhdistys ry noin kerran kuussa torstaipäivänä kirjaston sulkemisen jälkeen. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

Palvelupiste

Hämeenlinnan kaupungilla on kuusi palvelupistettä eri puolilla kaupunkia. Palvelupisteet toimivat kirjastojen yhteydessä Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Rengossa ja Tuuloksessa. Palvelupiste Kastelli sijaitsee aivan Hämeenlinnan torin laidalla.

Palvelupisteissä kaupunkilainen voi asioida kunnan palveluihin liittyvissä asioissa, hakea lomakkeita sekä saada tietoa palveluista ja päätöksenteosta. Lähikirjastoissa oleviin palvelupisteisiin ja Kastelliin voi lisäksi jättää kaupungille osoitettuja hakemuksia ja asiakirjoja.

Hämeenlinnan kirjasto-palvelupisteet

 1. Kirjastojen kesäaukioloajat

  Kesä tuo muutoksia joidenkin kirjastojen aukioloaikoihin. Kesäaukioloajat ovat voimassa 1.6.–31.8. ellei toisin mainita.

Tapahtumia

 1. Digikerho

  Päivämäärä: maanantai 30 syyskuuta 12:00 - 14:00
  Paikka: Rengon kirjasto

  Ota arjen digitaidot haltuun!

 2. Digikerho

  Päivämäärä: maanantai 28 lokakuuta 12:00 - 14:00
  Paikka: Rengon kirjasto

  Ota arjen digitaidot haltuun!

 3. Digikerho

  Päivämäärä: maanantai 11 marraskuuta 12:00 - 14:00
  Paikka: Rengon kirjasto

  Ota arjen digitaidot haltuun!

 4. Digikerho

  Päivämäärä: maanantai 25 marraskuuta 12:00 - 14:00
  Paikka: Rengon kirjasto

  Ota arjen digitaidot haltuun!