Hauhon kirjasto

Ota yhteyttä kirjastoon Hauhon kirjasto

Karttakuva, joka näyttää, missä Hauhon kirjasto sijaitsee. Klikkaa siirtyäksesi Google Mapsiin.
Osoite: Punnanmäentie 18 14700 Hauho
Puhelin: 03 621 1237

Internet Explorer -selain ei tue kirjaston aukioloaikanäyttöä. Jos aukioloajat eivät näy, käytä muita selaimia, esim Google Chrome, Mozilla Firefox tai Opera.

Henkilökunta

Pirkko Nurminen
Kirjastovirkailija
03 621 1237
pirkko.nurminen@hameenlinna.fi

Hauhon kirjasto - kauniin luonnon keskellä

Viihtyisä lähikirjasto odottaa sinua kilometrin päässä Hauhon ydinkeskustasta, kauniissa männikössä. 

Hauhon kirjastossa voit lainata kirjoja, elokuvia, aikakauslehtiä ja musiikkia kaiken ikäisille. Kirjastossa on asiakaskäytössä kolme tietokonetta. Tietokoneet ovat käytettävissä kaksi tuntia kerrallaan, ilman ajanvarausta. Hauhon kirjastossa on myös tulostus, kopiointi ja skannaus mahdollista.

Kirjastoon voit tulla lukemaan sanoma- ja aikakauslehtiä. Siellä on mahdollista lukea myös e-lehtiä.

Ryhmät ovat tervetulleita vierailemaan kirjastoon. Järjestämme lapsille elokuva-esityksiä ja satutuokioita sekä askartelupajoja.
Järjestämme myös kaikille avoimia tapahtumia, esimerkiksi kirjailijavierailuja ja askartelupajoja. Lisäksi kirjastossa on erikseen ilmoitettavina aikoina tietotekniikan ja e-aineiston henkilökohtaista opetusta asiakkaille.

Auki vuoden jokaisena päivänä

Hauhon kirjasto on omatoimikirjasto eli asiakkaat voivat tulla kirjastoon myös silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla.

Henkilökunta palvelee sinua maanantaista perjantaihin. Omatoimikortilla voit asioida aamusta iltaan, myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. 

Omatoimikirjaston asiakkaaksi voit rekisteröityä Hauhon kirjastossa vaihtamalla vanhan kirjastokorttisi uuteen. Uusi kirjastokortti toimii myös kulkukorttina.

Omatoimikirjastokortin alaikäraja on 15 vuotta. Sitä nuoremmat saavat omatoimikortin vain takaajansa läsnä ollessa. Takaaja on vastuussa alaikäisen kirjastokäynneistä.

Omatoimiaikana voit lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla, lukea kirjoja ja lehtiä, sekä surffailla tietokoneilla.

Saapumisilmoituksen saatuasi voit noutaa omat varauksesi varaushyllystä ja lainata ne automaatilla.

Palvelupiste

Hämeenlinnan kaupungilla on kuusi palvelupistettä eri puolilla kaupunkia. Palvelupisteet toimivat kirjastojen yhteydessä Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Rengossa ja Tuuloksessa. Palvelupiste Kastelli sijaitsee aivan Hämeenlinnan torin laidalla.

Palvelupisteissä kaupunkilainen voi asioida kunnan palveluihin liittyvissä asioissa, hakea lomakkeita sekä saada tietoa palveluista ja päätöksenteosta. Lähikirjastoissa oleviin palvelupisteisiin ja Kastelliin voi lisäksi jättää kaupungille osoitettuja hakemuksia ja asiakirjoja.

Hämeenlinnan kirjasto-palvelupisteet

 1. Kirjastojen kesäaukioloajat

  Kesä tuo muutoksia joidenkin kirjastojen aukioloaikoihin. Kesäaukioloajat ovat voimassa 1.6.–31.8. ellei toisin mainita.

Tapahtumia

 1. Satutuokiot Hauhon kirjastossa

  Tapahtuma
  Päivämäärä: torstai 26 syyskuuta 10:00 - 11:00 (lisää tilaisuuksia)
  Paikka: Hauhon kirjasto

  Joka toinen torstai

 2. Digikerho

  Tapahtuma
  Päivämäärä: maanantai 23 syyskuuta 12:00 - 14:00 (lisää tilaisuuksia)
  Paikka: Lammin kirjasto (myös muissa kirjastoissa)

  Ota arjen digitaidot haltuun!