Kalvolan kirjasto

Ota yhteyttä kirjastoon Kalvolan kirjasto

Karttakuva, joka näyttää, missä Kalvolan kirjasto sijaitsee. Klikkaa siirtyäksesi Google Mapsiin.
Osoite: Sauvalanaukio 4, hyvinvointikeskus Sauvola 14500 Iittala
Puhelin: 03 621 3634

Internet Explorer -selain ei tue kirjaston aukioloaikanäyttöä. Jos aukioloajat eivät näy, käytä muita selaimia, esim Google Chrome, Mozilla Firefox tai Opera.

Henkilökunta

Ulla Hämäläinen-Pelli
Kirjastonhoitaja
03 621 3633
ulla.hamalainen-pelli@hameenlinna.fi

Tuija Linna
Kirjastovirkailija
03 621 2285
tuija.linna@hameenlinna.fi

Kalvolan lähikirjasto

Kalvolan kirjasto-palvelupiste sijaitsee keskellä Iittalan taajamaa, Hyvinvointikeskus Sauvolassa. Sauvolassa voit hoitaa monta asiaa kerralla, sillä kirjaston lisäksi talossa on ravintola, terveysasema sekä vanhusten hoitoa ja asuntoja. Talossa voi viihtyä pidempäänkin, ja lukea vaikka päivän lehdet kahvikupposen ääressä ravintolassa.

Kalvolan kirjastossa voit lainata kirjoja, äänikirjoja, aikakauslehtiä ja elokuvia kaikenikäisille, lukea sanomalehtiä, käyttää tietokoneita tai iPadia ja vaikka opiskella kabinetissa. Kirjastossa voi asioida ja oleskella ma-to 7-21 ja pe, la, su 7-18. Palvelupisteestä saa neuvontaa kirjaston, kaupungin ja Sauvolan palveluista ma-ti klo 12-18 ja ke-pe klo 10-16. Lainaaminen ja palauttaminen tapahtuu lainausautomaatilla, mutta palveluaikoina myös palvelupisteestä.

Kirjaston yhteydessä oleva kabinetti on varattavissa yhdistysten ja pienten harrastusryhmien kokoontumistilaksi. Kirjasto järjestää kabinetissa lasten aamuja satujen ja elokuvien merkeissä sekä koululaisvierailuja. Kirjastossa ja ravintolassa järjestetään myös kirjailijavierailuja ja muita tapahtumia, joihin ovat tervetulleita Sauvolan ja koko kylän väki.

Palvelupiste

Hämeenlinnan kaupungilla on kuusi palvelupistettä eri puolilla kaupunkia. Palvelupisteet toimivat kirjastojen yhteydessä Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Rengossa ja Tuuloksessa. Palvelupiste Kastelli sijaitsee aivan Hämeenlinnan torin laidalla.

Palvelupisteissä kaupunkilainen voi asioida kunnan palveluihin liittyvissä asioissa, hakea lomakkeita sekä saada tietoa palveluista ja päätöksenteosta. Lähikirjastoissa oleviin palvelupisteisiin ja Kastelliin voi lisäksi jättää kaupungille osoitettuja hakemuksia ja asiakirjoja.

Hämeenlinnan kirjasto-palvelupisteet

Uutisia

Tapahtumia

 1. Lukupiiri Kalvolan kirjastossa

  Tapahtuma
  Päivämäärä: torstai 25 huhtikuuta 18:00 - 19:30
  Paikka: Kalvolan kirjasto

  Tule mukaan keskustelemaan ajankohtaisista kirjoista.

 2. Wanhanajan pääsiäisperinteitä

  Näyttely
  Päivämäärä Maanantai 15 huhtikuuta - sunnuntai 28 huhtikuuta
  Paikka Hyvinvointikeskus Sauvola Kalvolan kirjasto

  Esillä tapoja ja uskomuksia menneiltä vuosisadoilta Kalvolan kirjastossa

 3. Lasten aamut Kalvolassa

  Tapahtuma
  Päivämäärä: perjantai 26 huhtikuuta 09:00 - 10:00 (lisää tilaisuuksia)
  Paikka: Kalvolan kirjasto

  Joka kuukausi kuunnellaan satuja tai katsellaan elokuva Kalvolan kirjastossa