Vieraana kirjailija Maritta Lintunen

Kuva: Jonne Räsänen Tapahtuma

Tulevat tapahtumat

1. 22.9.2020 17:30 - 18:30.
    22 syyskuu tiistai
    Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto Leino-sali
    Päivämäärä: 17:30 – 18:30
Näytä kaikki
Kohderyhmä:
Tietoja:

Max. 30 henkilöä

Kirjailija kertoo uutuusromaanistaan, joka ilmestyy elokuussa 2020

Sigvald Johansen on eksentrinen akustiikkasuunnittelija, alansa ehdoton huippu. Hän on pitänyt yhtä lapsuudenystävänsä, oslolaisen Olafin kanssa jo vuosikymmenet. Miehet ovat eriparisia, eripuraisiakin. Nyt heillä on kuitenkin suunnitelma ja sen toteuttamiseksi Sigvald on matkustanut syrjäiselle Suolavuonolle. Siellä hän asettuu vaatimattomaan mökkiin, kirjoittaa Olafille kirjeitä ja pian yhteinen suunnitelma on muisto vain. Löytääkö Sigvald kaipaamansa hiljaisuuden?

Kirjeitä Suolavuonolta on runollinen romaani syyllisyydestä, riippuvuudesta ja hiljaisuuden kaipuusta. Samalla se on rakkaustarina, joka todistaa kuinka maapallo on kutistunut ja ihmisen kotimaa laajentunut koko maailmaksi.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, sen järjestää Hämeenlinnan pääkirjasto. Tervetuloa!

Tulo-ohjeet

Leino-saliin voidaan koronaturvallisuussyistä ottaa vain 30 osallistujaa.
Paikat tilaisuuteen jaetaan klo 17 alkaen pääkirjaston yläaulan asiakaspalvelupisteeltä.
Jaettava ilmainen lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn klo 17.20, jolloin salin ovet avataan.

Tulijoiden toivotaan välttävän jonottamista Leino-salin edessä ja muistavan turvavälit.

1. 22.9.2020 17:30 - 18:30.
    22 syyskuu tiistai
    Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto Leino-sali