Vieraana kirjailija Anni Kytömäki

Kuva Liisa Valonen 2017/Gummerus Tapahtuma

Tulevat tapahtumat

1. 13.10.2021 17:30 - 18:30.
    13 lokakuu keskiviikko
    Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto Kirjastotori
    Päivämäärä: 17:30 – 18:30
Näytä kaikki
Kohderyhmä:

Kirjailija kertoo viime vuonna Finlandia-palkitusta teoksestaan, kirjoittamisestaan ja lukemisestaan.

Anni Kytömäkeä ovat kirjaston asiakkaat toivoneet kauan vieraaksi. Tilaisuuteen voi valmistautua ehdottamalla vieraalta kysyttäviä kysymyksiä etukäteen sähköpostilla sini.kiuas@hameenlinna.fi

Anni Kytömäki (s. 1980) on hämeenkyröläinen kirjailija, joka on työskennellyt kansalaisjärjestöissä ja muusikkona. Kotiseudullaan hän kulkee harjuilla, soilla ja sammalmetsissä, kuuntelee tuulta ja etsii polkuja tarinoihin, jotka saattoivat olla totta.

Kytömäen esikoisromaani Kultarinta (2014) oli ilmestymisvuonnaan Finlandia-palkintoehdokkaana. Kytömäki sai teoksestaan Kaarlen palkinnon, Blogistanian Finlandian, Tulenkantaja-palkinnon sekä Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnon.

Kytömäen toinen romaani Kivitasku (2017) on ollut suuren suosion kohteena ja voittanut niinikään Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnon.

Kytömäen kolmas romaani, vuonna 2020 ilmestynyt Margarita, sai kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton ja sen järjestää Hämeenlinnan pääkirjasto.

Tervetuloa!

1. Margarita

Julkaisuvuosi: 2020
  2. Kivitasku

Julkaisuvuosi: 2017
  3. Kultarinta

Julkaisuvuosi: 2014
    Aineistolaji: Kirja

1. 13.10.2021 17:30 - 18:30.
    13 lokakuu keskiviikko
    Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto Kirjastotori