Tarinallinen journalismi -luento

Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto
Kohderyhmä:

Journalistiikan tohtori Maria Lassila-Merisalo luennoi

Tiedettä popularisoiva Tutkimusmatka-luentosarja jatkuu.

Journalistiikan tohtori ja kirjoittamisen dosentti Maria Lassila-Merisalo on kirjoittanut vuonna 2020 ilmestyneen ensimmäisen suomenkielisen oppaan tarinallisesta journalismista, jonka pohjalta luennoi.

Tarinallinen journalismi on genre, joka sijoittuu faktan ja fiktion välimaille. Tarinallinen journalismi suo kirjoittajalleen tiettyjä taiteellisia vapauksia, mutta vaatii myös totuudellisuutta ja vastuuta.

Maria Lassila-Merisalo on Hamkin strategisen viestinnän päällikkö. Vieras johtaa HAMKin viestintää ja markkinointia ja toimii myös kansallisissa tehtävissä, esim. OKM:n tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan jäsenenä.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, se kuuluu tiedettä popularisoivaan Tutkimusmatka-luentosarjaan, jota järjestävät Suomen tietokirjailijat ry. ja kirjasto.