Lastenyhtye Mimmit

18.10.2019 - 18.10.2019.
Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto
Kohderyhmä:

Suosittu lastenyhtye Mimmit Hämeenlinnan pääkirjastossa.

Mimmit on sisarusten Pauliina Lerchen ja Hannamari Luukkasen muodostama suosittu lastenyhtye.

Mimmien keikoilla lauletaan, tanssitaan ja leikitään yhdessä. Sisarukset tunnetaan paitsi musiikistaan myös Mimmikoto tv-sarjasta ja kirjoistaan.

Yli kymmenenvuotisen uransa aikana Mimmit ovat esiintyneet yli 500 kertaa Suomessa, Euroopassa ja Japanissa. Heiltä on ilmestynyt mm. kuusi levyä ja kuusi kirjaa.

Suuren suosion vuoksi Mimmeillä on Hämeenlinnan pääkirjastossa kaksi esitystä (klo 9.00 ja 10.30), jotka kestävät molemmat noin puoli tuntia.

Sitovat ilmoittautumiset etukäteen: taina.valkeajarvi@hameenlinna.fi tai puh. 050-3714870. Muista mainita kumpaan esitykseen olet tulossa. Auditorioon mahtuu 140 hlö / tilaisuus.

Molemmat esitykset täynnä!

Vapaa pääsy, tervetuloa!