Lammin kesäpuuhapäivät

10.6.2019 - 12.6.2019.
Paikka: Lammin kirjasto
Kohderyhmä:

Kivaa kesätekemistä alakouluikäisille lapsille!

Jo neljännen kerran Lammin kirjasto järjestää kesäpuuhapäivät, jotka sijoittuvat kesäloman toiselle viikolle 10 . - 12.6.2019. Kesäpuuha on maksutonta ja toiminta järjestetään pääosin vapaaehtoisvoimin. Viikkoon ei kuulu järjestettyä ruokailua, vaan lapsilla tulee olla omat eväät mukana. Huomaathan myös, että kirjasto ei tarjoa vakuutusta toimintaan osallistujille. Olemme sään ja toiminnan salliessa ulkona, joten varaathan riittävästi vaatetta mukaasi.

Kesäpuuhaviikosta vastaavat Leija Kuuranhalla ja Päivi Ruuskanen. Voit ilmoittautua päiväkohtaisesti. Huom! Paikkoja on rajoitetusti, noin 20, eli nopeimmat pääsevät mukaan. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: paivi.ruuskanen@hameenlinna.fi

Laita sähköpostiin lapsen nimi ja ikä sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero, josta huoltajan tavoittaa.

Kesäpuuhapäivien ohjelma ja aikataulut

(Kaikki pajat alkavat Lammin kirjastolta.)

Ma 10.6. klo 10-14

klo 10-11 Tutustumisleikkejä

klo 11-12 Tsirp tsirp –lintupiirustuspaja, pajan ohjaa Hannele Parviainen

klo 12-14 Lintubongausta ja eväiden syöntiä Untulan lintutornilla, omat kiikarit voi ottaa mukaan. Lintubongausretkellä oppaanamme toimii Miia Koskinen.

Ti 11.6. klo 9-16 (Huom! Aloitus- ja lopetusajat!)

Todellisuusvääristymä – Elokuvapaja, joka sekoittaa animaatiota, green screeniä ja todellisuutta.

Elokuvapajassa päästetään mielikuvitus vapaaksi. Lelut voivat herätä henkiin elokuvan taian siivittämänä. Pajassa kikkaillaan erilaisilla elokuvatekniikoilla ja yhdistellään niitä toimivaksi kokonaisuudeksi. Elokuvatähdeksi voi ottaa muutamia omia leluja mukaan, jos ne mahdollisesti sopisivat ryhmän keksimään juoneen.

Klo 12-13 ruokatauko

Pajan ohjaa ARXin mediakasvattaja Viljami Tabell