Kokeile e-lukemista ja hyödynnä Koko kansa lukee -kampanjan kaunot

Helmikuussa vietetään valtakunnallista Koko kansa lukee -kampanjaa, jonka aikana Hämeenlinnan pääkirjastossa esitellään kirjaston e-aineistoja ja opastetaan niiden käytössä.

Paikka: Musiikkisali Hämeenlinnan pääkirjasto
Kohderyhmä: Aikuiset, Lapset
Key not found: content.event.other-information

Opastusta kirjaston e-aineistojen käyttöön

Kampanjan aikana 5.25. helmikuuta ovat nämä lasten-, nuorten- ja aikuistenromaanit rajattomasti lainattavissa:

• Lars Pettersson: Kaamosmurhat
  • Paula Noronen: Tagli ja Telle: Tehtävä kauppakeskuksessa
  • Timo Parvela ja Bjørn Sortland: Kepler 62: Kutsu
  • Kjell Westö: Hägring 38
  • Nora Strömman: Det är du, inte jag
  • Malin Klingenberg ja Joanna Vikström-Eklöv: Den fantastike Alfredo

E-kirjat lainataan Ellibsin e-kirjapalvelussa

Lainaamista varten tarvitset vain kirjastokortin, pin-koodin, verkkoyhteyden ja lukemiseen soveltuvan laitteen.

Vanamo-kirjastojen e-kirjastossa on tarjolla e-kirjoja, -äänikirjoja, -lehtiä, -musiikkia ja tietokantoja.

E-lehdet vapaasti luettavissa

Kampanjan kunniaksi digitaaliset lehtipalvelut ePress ja eMagz ovat yhteisesti kaikkien käytettävissä 8.2–15.2.

Palvelut ovat käytössä ajasta ja paikasta riippumatta, täysin rajoituksetta. Palveluissa on luettavissa kotimaisia sanoma- ja aikakauslehtiä.

Klikkaa siis alla olevaa linkkiä, valitse haluamasi lehti ja kirjaudu sisään sähköisten lehtien maailmaan. Palvelu edellyttää vain kampanjakoodin (käyttäjätunnus+salasana) kirjaamista.

Käyttäjätunnus: lainanpäivä
Salasana: lainanpäivä

Sanomalehdet - www.epress.fi

Aikakauslehdet - www.emagz.fi

Tulevat tapahtumat

1. perjantai 23.2.2018

pe 23 helmi
    Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto Musiikkisali
    Milloin: 10:00 - 12:00
Näytetään 1 kaikista 1 tapahtumista.