Kinopiiri Hämeenlinnan pääkirjastossa

Tapahtuma

Tulevat tapahtumat

1. 29.11.2021 17:30 - 20:30.
    29 marraskuu maanantai
    Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto Mediahuone
    Päivämäärä: 17:30 – 20:30
Näytä kaikki
Kohderyhmä:

Tule elokuviin kirjaston Kinopiiriin.

Hämeenlinnan kaupunginkirjasto ja Kino Tavast ry järjestävät syksyllä Kirjaston Kinopiirissä neljän elokuvan sarjan.

Maksuttomat elokuvat esitetään kerran kuukaudessa maanantai-iltaisin pääkirjaston Mediahuoneessa.

Elokuvanystävien kulttuuriyhdistys Kino Tavast ry:n edustajat alustavat elokuvat, ja elämyksen jälkeen on mahdollista jäädä keskustelemaan illan teemoista.

Valokeilassa ovat Beatles-nostalgia ovelalla twistillä, trappistimunkkien usko ja humaanius terroristien uhan alla Algerian sisällissodassa, Mumbain lounaskuljetuspalvelun tekemän virheen ansiosta kehittyvä epätavanomainen romanssi sekä todentuntuisesti kuvattu terrorisminvastainen etäoperaatio.

Elokuvat ovat hyvin erityyppisiä kerronnaltaan, mutta pohjimmiltaan niitä yhdistää usko ihmisyyden hyviin puoliin.

Elokuvaesitykseen mahtuu enintään 10 katsojaa.

Varaa paikkasi elokuvaesityksiin sähköpostilla: seija.shemeikka@hameenlinna.fi
tai puhelimella numerosta 040 868 2124 (Seija Shemeikka).

Osallistujamäärään voi tulla viranomaisten voimassaolevien koronaohjeiden mukaisia muutoksia.

Suosittelemme kasvomaskin ja käsidesin käyttämistä. Istumapaikoissa noudatetaan turvavälejä. Käsidesiä on saatavilla.

Kirjaston Kinopiirin elokuvat syksyllä 2021

Oikeus ohjelman muutoksiin pidätetään.

Tervetuloa puhuttelevien elokuvien äärelle!

Kirjaston Kinopiirin järjestävät kirjasto ja Kino Tavast ry

Tule katsomaan elokuvat silloin kun sinulle sopii

Jokaisen elokuvan voi käydä katsomassa itsenäisesti heti Kinopiirin yleisönäytöksen jälkeen pääkirjaston Mediahuoneessa syksyn aikana.

Varaa Mediahuone kirjaston Varaamossa (Mitä haluat tehdä? -> Katsoa elokuvaa). Elokuvan saat asiakaspalvelusta, jonne voit palauttaa sen katsomisen jälkeen.

Tutustu etukäteen Kino Tavastin laatimaan elokuvan esittelytekstiin, jonka löydät linkin takaa jokaisen elokuvan kohdalta. Esittelytekstit julkaistaan hetkeä ennen yleisönäytöstä.

Kutsu vaikka kaverit mukaan nautinnollisiin elokuvahetkiin kanssasi kirjastoon!

1. 29.11.2021 17:30 - 20:30.
    29 marraskuu maanantai
    Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto Mediahuone